11/23 anonim válasza:
és különben is, van egy csokinyuszim, 2013-ban jár le a szavatossága. meg sok más kajának. :D
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2012. ápr. 13. 13:05
14/23 Zoltános válasza:
Nem lesz, 99 százalék. De mivel el van ültetve a bogár világszerte tuti lesz aki előremozdítsa a dolgot.
Tehát kb 1 százalék esély. Pont annyi, amennyi annak az esélye hogy kijussunk a vb-re.(foci)
15/23 anonim válasza:
A maják (és más ókori civilizációk) egy világkorszak végét jelezték erre az időpontra, a vaskorét. 2012. december 21-től aranykor következik (ismét). De egy korszakváltás nagyon sok nehézséggel, anomáliával jár, amint látható is. És az aranykor nem úgy fog eljönni, hogy dec. 21-én éjféltől már minden klassz lesz. Az előttünk álló évek kb. olyanok lesznek, mint amikor egy napnak vége van, éjfél után 1 másodperccel vagyunk... Már másnap van, de még koromsötét. Ugyanígy már aranykor lesz, de az igazán jó hatásait (a pénzorientált társadalom végét, az emberiség szellemi felemelkedését, a szeretet uralmát stb.) talán az unokáink fogják először érezni (reméljük)...
16/23 anonim válasza:
Hát, aki kitalálta, hogy karácsony előtt legyen a világvége, azt én megölném! Mért nem karácsony után pár nappal lesz, pl.: december 27-én! Át kéne tenni erre az időpontra!
17/23 anonim válasza:
Hogy megnyugodj:
1. lépés: törődj bele, hogy nem lesz
2. lépés: nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4&feature=g-all-u&c..
3. lépés: gondolkozz el rajta, hogy mekkora hülyeséget gondoltál
4. lépés: írd le, hogy most mi a véleményed
Írj vissza tényleg! Köszi! :)
18/23 anonim válasza:
Előző vagyok, a videó nem félelmetes! :)
19/23 A kérdező kommentje:
Én 50 - 50 %-ban hiszek a világvégében. Habár csak azt mondták hogy nagy változások lesznek. Szerintem nem kell félni :).
2012. ápr. 15. 19:47
20/23 anonim válasza:
A Nat.Geo-n volt egy film erről, hogy a majáknál ez a többezer év egy ciklus volt, tehát ismétlődik.Gondolom olyan mint nálunk egy év csak hosszabb, és minden ritkán bekövetkezendő természeti jelenség (pl. bolygóállás)is benne volt.A kérdésre válaszolva én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!