Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Erzi mas is ugy, hogy lesznek...

Erzi mas is ugy, hogy lesznek ''szuperkepessegei''?

Figyelt kérdés

Ahogy egyre inkabb tagul vissza a tudatunk.

Kb mar a nyelvemen erzem csak meg le kene foldelni:D

amig ebben a testben vagyok ezt mindenkepp el fogom erni. Most vagyok 21. De mar most se jelent ez tul sokat, hat majd meg akkor.

Erez mas is hasonloan?:)

2012. ápr. 8. 23:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
Tudod mit? Szerintem meg a*∇^2t+qv/cvρ=δt/δτ
2012. ápr. 8. 23:59
 12/25 anonim ***** válasza:
Mit érzel, milyen képességed lesz?
2012. ápr. 9. 00:12
 13/25 anonim ***** válasza:

Én a kérdésedre válaszolok: D

én ugyérzem nekem vannak adottságaim, pl. hogy kiharcolok szinte bármit, nem adom fel :)

szerintem ez szuper :D

De én azta részed nm értem h a nyelved le kéne földelni...

2012. ápr. 9. 00:26
 14/25 A kérdező kommentje:

Par honapon belul tisztan latas, erzes, de az mar meg lehetett volna korabban is csak nem erdekelt meg annyira.

De ha elegge meg tudom emelni a tudatom szintjet akkor gyakorlatilag minden lehetseges. Ezt az egeszet most is en teremtem magam kore, csak egy a forrashoz kozelebbi szinten, mert ugye parhuzamosan letezunk minden szinten.

De ugy erzem az is elerheto. Tenyleg csak ido kerdese(amit ugyan ugy a tudat teremt)

Ez eleg foldeletlen duma most, de majd meglatom meddig jutok ebben a menetben:)

2012. ápr. 9. 00:27
 15/25 anonim ***** válasza:

Fura. Nekem inkább "emlékeim" vannak régebbi tudásomról, ami kezd megerősödni, szóval nem új képességnek érzem. Hanem pl. tudni vélek valakiről valamit, amire korábban azt hittem, fantázia, mert fantáziálásként jelentkezett, és ahogy múlik az idő, úgy kezd meggyőződéssé, ténnyé keményedni, mint intuitív úton érkezett tudás.

És ez nem csak a jelenre, hanem a múlt és jövő eseményeire is vonatkozik.

Szóval nem új képességnek érzem, és nem is 100%-os biztonságúnak.

Te mit értesz tisztánlátás alatt? Képekben látod mások életét? MErt amit én tapasztalok, inkább tisztánÉRZÉSnek mondanám.

2012. ápr. 9. 00:35
 16/25 A kérdező kommentje:

Most kicsit jatszottam a csakraimmal a szunetben, de mar pl ha aktiv a 3.szemem es elhuzom a kezemet elotte, ugy hogy kozben osszpontositom a tenyerembe az energiamat akkor latok egy ilyen sargas fenyforrast ahol a tenyerem van. Lassan mozog, igy elhuzodik mint egy repulo kondenzcsikja. Szep latvany.

Csak nemreg kezdtem de nagyon elvezem, nem tudom hova fog vezetni a dolog, de szerintem majd erosen latom ezeket az energia aramlasokat nagyban is, meg pl hol akad el a dolog, hol vannak blokkok. En is kivancsi vagyok:) de nem agyalom tul a dolgot, az mindig csak leakasztja az ilyesmit.

Te hogyan erzel tisztan? En is szoktam ra kozppntositani, de egyenlore csak hogy jobban erezzem magamat:)

2012. ápr. 9. 00:51
 17/25 anonim ***** válasza:

csak ugy, ahogy leirtam. egyszer majd leszek tisztan erző, de még nem.:)

Meg még az is van, hogy nem csak a sjaat erzeseimet érzem, hanem másokét is. Pl. amikor nagyon örülök valaminek, mert az Aranykor jelének tartom a bkövetkeztét, közben meg allandóan szorongok, és csak nehezen jöttem rá, hogy azért van, mert másokra frusztrálóan hat az esemény. Szóval hiába érzem a szorongást, feszültséget, személyes eseményhez nem tudom kötni. Érted? Otthon egyedül a szobában ha boldog vagyok, akkor is rám tör ilyen, hogyan is nevezzem, "tömegszorongás" vagy kozmikus érzelmek.

2012. ápr. 9. 01:01
 18/25 anonim ***** válasza:
37%
Le kéne állni az lsd-vel....
2012. ápr. 9. 09:37
 19/25 anonim ***** válasza:
38%
á ez szalmonellafertőzés a husvéti tojástól...
2012. ápr. 9. 10:01
 20/25 kojee válasza:
Mai szuperkémességem, hogy nem vagyok másnapos, és érzem ez jó, sőt nagyon jó.
2012. ápr. 9. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!