Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az miért lehet, hogy 22:22-kor...

Az miért lehet, hogy 22:22-kor minden nap ránézek az órára, csak úgy véletlenül?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem tudom hogy annyi van, egyszerűen odanézek és az van az órán.
2012. ápr. 6. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás! Addigra alszol, és eszedbe sem jut ránézni. De ma is ez volt?? Kicsit durva, de szerintem tök véletlen :D
2012. ápr. 6. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van!
2012. ápr. 6. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez furcsa, mert én meg 18:48-kor szoktam ránézni! Mivel a szervezetben is működik egy biológiai óra, ezért valószínünek tartom, hogy ilyen akkor fordul elő, amikor a múltban, de az adott időpontban történt veled valami fontos, vagy emlékezetes esemény. Én pl a szabadságharchoz kötöm ezt az időt, és én szerintem valahogy magamba programoztam hogy pontban 18:48-kor nézzek rá az órára..
2012. ápr. 7. 00:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ma is ránéztem, és ez a kérdés jutott eszembe.
2012. ápr. 7. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
én hajanli 3-kor mindig felkeltem anyám is mondta h furcsa :D én mindig éjfélkor pont 00:00 kor nézek rá...furcsa de megesik :)
2012. ápr. 9. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy bizonyos számra van ráállva a szemem. Sokszor nem is figyelem a kocsikat, viszont ha jön egy ilyen rendszámú, egyből odakapom a fejem. Vagy bármilyen szövegkörnyezetben ha előfordul, kiszúrom. Ez olyan mint mikor a boltban keresel egy piros színű dolgot, és csak a piros színű dolgokat érzékeled. Legalábbis szerintem ilyesmi lehet...
2012. ápr. 16. 14:30
 7/7 anonim válasza:
Énis mindig 18:48kor nézek rá az órára:D Már legalább 100szor előfordult. És mindenki akinek meséltem róla kb hülyének nézett :D Üdv Sorstárs :))
2013. júl. 11. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!