Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Próbáltad már az izzasztókunyh...

Próbáltad már az izzasztókunyhót? Kipróbálnád velem?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam, hogy így működik, csak úgy írnak itt róla, mintha valami 18 éven felülieknek való dologról lenne szó. :D
2012. ápr. 6. 09:26
 12/16 A kérdező kommentje:

biztos azt hiszik hogy ott akarok csajozni :D

sokkal nagyobb célom van vele ennél.

2012. ápr. 6. 10:19
 13/16 anonim válasza:
Lényegében ez egy primitív indián szauna. Lehet hogy még hallucinogén növényeket is tesznek a tűzbe. Én kiprobálnám.
2012. ápr. 7. 14:32
 14/16 ASDLKW ADSLKAW ***** válasza:
Jó dolog, a lényege a kínzás, a magas hőmérséklet révén könnyebben oldódnak az énvédő-mechanizmusok. Ez a tradicionális indián pszichoterápia:D Beülsz szenvedsz, először a tested törik meg, aztán meg már az elmédnek sincs türelme védekezni, először hihetetlenül elvágyódsz onnan, dühös leszel, értelmetlenek fogod vélni az egészet, és miután, átmazsoláztad magad az ilyen részeket, előtörnek az érzelmek, na azokra kell figyelni. ennyi
2012. jún. 20. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: kipróbáltad már azóta?

Utolsó: mennyire szenvedés az a szenvedés? Úgy értem, szükséges-e előtte orvosi vizsgálat vagy igazolás. (Nem tudom, pl a szívnek mennyire megterhelő.) Igazi szaunában voltam már 1x, de csak pár percig.

És a pszichológiai hatása? Figyeli az ember, hogy milyen érzelmek törnek elő, amik amúgy lappangva maradtak volna, és ezáltal jobban megismeri magát?

Elnézést, hogy kérdezgetek, de szerintem ide vág. :)

2012. jún. 20. 21:09
 16/16 Kovács Anikó78 válasza:

[link]

itt havonta szokott lenni 1-2 alkalommal és ingyenes.

2014. márc. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!