Lehetséges hogy érzem mások érzéseit? Akár egy netes beszélgetésnél is szoktam érezni mit érez a másik. És amikor rákérdezek azt mondják azt érzik. Volt már ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 22:09
11/13 anonim válasza:
Létezik.
Nálam kb 2 hónapja kezdődött. Nagyon intenzív. Először csak a közeli ismerőseimtől jöttek át dolgok. Elkezdtem figyelni, elemezni, egyeztetni a többiekkel, ki mikor mit csinált mikor épp szarul voltam. Nagyon intenzív volt. Erősödik. Most már nem csak a negatív érzések jönnek át. Ráadásul már vadidegenekkel is, akik látótávolságon belül vannak.
Eléggé kihat az életemre. Jól jönne néhány tanács, hogyan lehet ezt kezelni, esetleg fejleszteni, mert nem igazán élvezem, hogy elveszett a kapcsolatom önmagammal.
Amúgy érdekes, különleges élmény, természetesen csodaként élem meg, de rettentő fájdalmas :(
12/13 anonim válasza:
Aki ilyen " képességgel " rendelkezik, az empata! És empátiának nevezik a jelenséget. Amennyiben rendelkezik valaki ilyen képességgel, kérem keressen fel!
13/13 anonim válasza:
Az előző hozzászóló törölte magát. Pedig felkeresném...
o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!