Tudtok olyan fórumot ahol normálisan lehet beszélgetni ezekről a "nem hétköznapi" témákról?
Legjobb lenne, ha az ezósok megpróbálják elfogadni a szkeptikusokat. Mert most komolyan: a mindennapi ember számára elég furcsák ezek a szellemes-ufós-fengshuis dolgok, és az emberből kikívánkozik egy-két beszólás. Szerintem ezek csak ártatlan poénok, nem kell velük különösebben foglalkozni. De én sem csípem a kifejezetten bunkó válaszolókat, mert mégiscsak tiszteletben kellene tartani azt, hogy van aki ezekben a furcsaságokban hisz. Én személy szerint a kettő között állok, vannak dolgok, amik hihetőek és elfogadhatóak. De a 90% szerintem tömény hülyeség, gondolva a szellemekre, a démonokra, és a különféle mágikus kötésekre-átkokra-rontásokra.
A kérdésedre válaszolva, itt is vannak ezósok: [link]
Szerintem a Canadahun oldalán jó fórumok vannak -ezoterika tárgykörben is
(a GYK valamiért nem akarja a linket leközölni, de sztem könnyen megtalálható az oldal)
Tudod kérdező, egyáltalán nem csodálkozom azon hogy feléledtek a szkeptikusok, akik csak azt fogadják el ami mérhető, amibe belevéshetik a fogukat,tudniillik, hogy az utóbbi 20 évben egyre több a szélhámosság, a sóder ezen a téren és ráadásul minél hindusabb vagy minél amerikásabb annál inkább hintik azokat a rizsákat, azt már nem is említve hogy egyre több esztelen vallásos maszlagot meg egyéb butaságot is bele hoztak az elméleteikbe.
Mert mivel kellene foglalkoznia az EZO nak ha már megalakult ez a szemléleti kör?
Csak olyan dolgokkal amelyek beváltak a gyakorlatban az elmúlt több ezer év során, és azokat a gyakorlatban is igazolták. De sajnos nem ez történik-- sóderolnak és hazudoznak pl sok olyan szélhámos van amit még társaságok is reklámoznak, amikor azt hazudja valaki hogy csak az univerzumi energiát adja át a betegeknek amikor gyógyítanak--- miközben semmit nem tesznek, és semmit nem adnak át. Vagy lélekről szövegelnek annak felemelkedésének fontosságáról papolnak holott fogalmuk sincs arról, hogy egyáltalán van lélek, ha van mi a lélek? ugyan akkor elárasztották az emberek tudatát mindenféle hinduizmusból ide sepert antik porral, aminek 1% az, ami igaz a hindu marhaságokból.
Behozták amerikásból a Sylva féle agykontrollt ráadásul azzal vált elfogadottá, hogy egy amerikásból hazakullogott orvos hozta be és elfogadták anélkül hogy bárki a idegyógy.professzorok közül kipróbálta volna annak gyakorlatait és manapság még a fiatalokat is ezzel bolondítják hogy akkor gyorsabban és jobban tanulhat és miért? mert az idősebb korosztály hiszékenyebbek már elmentek és leperkálták a tanfolyamok árát és lassan kifogynak a jelentkezőkből-- így most a fiatalokat célozták meg.
Vagy drága pénzért gyógyítók kiképzésére indítanak tanfolyamokat,anélkül hogy tisztába lennének azzal, hogy erre nem mindenki alkalmas, vagy azért mert soha nem lenne képes gyógyítani, vagy azért mert Ő maga egy élősködő típus vagy azért mert valóban gyógyító kisugárzása, ami nagyon ritka képesség, de az illető önmaga alatt ássa meg a sírt ha gyógyítani fog!
Ráadásul az amit ott tanítanak, annak legfeljebb jó ha az egy tizede igaz és az olyan aki valóban rendelkezne ilyen képességgel először is abszurd gyakorlatokat és hamis elméletet tanul, a másik hogy SOHA SENKINEK DEGENEKET GYÓGYÍTANI NEM LENNE SZABAD!!
Mivel a LÉLEK nem cukorka amit osztogatni fűnek -fának, vagy elgyengíteni szabadna. A lélek erőssége, gyorsasága és tisztasága a halhatatlanságunkat biztosíthatja a halál után, mint gondolkodni, hallani, látni, érezni képes Létezőnek.
Tesség már egy kicsit logikusan XXI századhoz méltón gondolkodni mielőtt bármit elhisztek. Az EZO sóderek épp olyanok, mint az összas vallási maszlag, mese a köbön van mivel foglalkoznotok addig nem jut eszetekben fellázadni a jelenlegi sorsotokkal szemben!!--- miközben akik hintik ezeket a sóderokat egytől egyig MIND MEGSZEDI MAGÁT A TI HISZÉKENYSÉGETEKNEK KÖSZÖNHETŐEN!!! AZ EZOSOK ÉS A HITMÁNIÁSOK IS!!
SZKEPTIKUS LENNÉK ÉN IS?? NEM ÉN valóban gyógyító voltam és valóban tudom mi a lélek és annak energiája aminek köszönhetően tovább létezhetünk mint tudatos LÉTEZŐK...egyszer !! ha ott lesz az ideje !!-- de addig is végig kell élni jól és helyesen az életet, hogy minél erősebbé váljatok!!
19. f. A két csodálatos lelkünk.
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.
30.f. További gyógy-praktikák masszással, energiánkkal
31.f. A testérzésünk kifejlesztése.
Önmagatokat tanuljátok meg gyógyítani, vagy épp megnyugtatni, letisztítani a fáradt gondolatokat ne pedig ide oda fizessetek marhaságokra. Szeretteiteket is csak akkor szabad és csak egy-két hetenként(!) ha nagyon súlyos életveszélyes betegségben szenved!! Kivétel a speciális masszás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!