Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy szellemek kísértenek?

Lehet, hogy szellemek kísértenek?

Figyelt kérdés

Ez a történet egy hónapja kezdődött, de nem nagyon akarom nagy dobra verni.

Egyszer mikor hazafelé tartottam az iskolából kedden (kukanapon), szokás szerint odamentem a kapuhoz, beletettem a kulcsot, majd visszamentem a kukához, hogy bevigyem. Amikor megfordultam a kapu tárva nyitva állt, ahhoz képest, hogy el se fordítottam a kulcsot egy cseppet sem.

Rendben, túltettem magam rajta. Pár nappal később, megint hazafelé tartva (szeretek nézelődni minden felé) benéztem az ablakomon. A függöny hirtelen megmozdult, de nem csak egy kis lengés, hanem rendesen teljesen felemelkedett, majd leesett. Beszaladtam a házba, és se fűtés (ami néha ringatja a függönyt), se a ventilátor (hát persze hidegben).

Ugyanezen a napon az is megtörtén, hogy amikor kint voltam a kutyákhoz, akkor az egyik kajált a másikkal pedig apportíroztam. Úgy pár percre rá, hogy kimentem és játszottunk, hirtelen elkezdett ugatni az a kutya akivel játszottam. Ráparancsolok, hogy ne ugass rám, nem hallgatott. Á másik kutya megfordult (aki kajált), majd az is elkezdett ugatni. Mögém néztem és az ott lévő kis házikójuk összes cserepe abban a pillanatban, hogy megfordultam leesett. Rögtön beszaladtam a házba és estig ki se mentem (azért kellett mert nem volt bent ásványvíz).

Alig egy hete pedig az történt, hogy amikor mosakodtam reggel, megmég fogat mostam (állandóan a tükörbe nézve mosok fogat), láttam a tükörben egy arcot, valamiféle női arcot akinek a haja a vállamat súrolta. Hirtelen megfordultam és senki sem állt ott. A félelemtől aznap nem mentem iskolába (mert ha már nagyon félek hányok).

Ma pedig az történt, hogy amikor átöltöztem otthoni cuccba levettem a pentagrammás nyakláncomat. Mikor épp nyúlnák hozzá az hirtelen a levegőbe dobódott, majd a boszárkánysággal foglalkozó könyvemen landolt (amit előző este olvastam). A hátlapjára pedig az volt beleégetve, hogy öröklét. (a beleégetett felirat nem volt rajta mikor még öltözés előtt rajtam volt).

Hogyan tudnák védekezni ez ellen a kísértet ellen? Van valamiféle védelmező kör ami megvéd az ártó szellemektől?

2012. márc. 27. 15:24
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Üdv a klubban, haver.
2012. márc. 28. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ez illyesztő.
2012. márc. 28. 16:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nincs digitális fényképezőgépünk otthon. Se máshol, a haverjaim, meg amúgy se adnák kölcsön.
2012. márc. 29. 15:15
 14/17 Napkiraly ***** válasza:
fényképezős mobil? ;-)
2012. márc. 29. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért mert sok idióta horror film készítő gonosznak ábrázolja őket.De ha valaki életében jó volt,akkor miért lenne halálában rossz?Szerintem ha léteznek akkor vagy semlegesek,vagy jók,segítőek.De szerintem ha vannak is,nagyon ritkák.Mivel gondolj már bele abba,hogy ha mondjuk meghalnál és lehetőséged lenne átlépni egy másik dimenzióba,ami szebb,jobb akkor maradnál?Mert én nem.Túl sok itt a földön a gonoszság,rosszindulat,gyűlölet.A halált pedig szépnek mondják,megyünk a fény felé,ahol nyugalom árad felénk és végtelen szeretet(ezt halálközeli élményen átesett emberek állítják).Sőt olyan szinten,hogy amikor az orvosok végül is visszahozták a beteget a klinikai halálból,akkor az nagyon rosszul esett neki.Tehát ha halálunk után megtudjuk,hogy van túlvilág,akkor bizots oda megyünk.És nem maradunk itt a földön szellemesdit játszani,mert ha van Isten és szerintem mindenképp van akkor ezt nagyon rossz szemmel nézné,és ha van pokol akkor utána valószínű oda kerülnénk.Én ezt nem kockáztatnám meg azért.Szerintem ha vannak is szellemek azok nem fognak téged kísérteni,mert ez valószínű súlyos bűn lehet,és ezért a pokolra lehet kerülni.De itt maradni a földön árnyalakként az is nagyon rossz lehet.Gondolj abba bele,hogy hogyan éreznéd magad,ha itt maradnál a földön halálod után és senki nem látna téged,csak pár különleges képességgel megáldott ember,és bútorokat tudnál csak tologatni ide-oda,és jóformán senkihez nem tudnál szólni egy szót sem.Szerintem nagyon rossz lenne ez.Ezért is hiszem azt,hogy ha vannak is szellemek,azok nem kísértenek senkit és ők is meg vannak ilyedve,rossz lehet nekik így.De a valószínűbb természetesen az,hogy nincsenek,csak a képzeletünk játszik velünk(már azzal aki látja őket).De nagyon pici esély azért van a létezésükre,de gonosz,ilyesztő,rosszindulató szellemek csak a horrorfilmekben vannak,ez viszont biztos.Ha vannak szellemek,akkor azok nem bántani akarnak minket,meg ránk hozni a frászt hanem valószínű itt ragadtak,ezért segítségre van szükségük,segítséget kérnek tőlünk,szeretnék hogy segítsük őket át a túlvilágra és szeretnék, hogy valahogy megoldódjanak lezáratlan földi ügyeik.De jó lenne ebben hinni Istenem!Mert ez azt jelentené,hogy halálunk után van valami és nem szűnünk meg teljesen létezni és nem kell féljünk a haláltól.De sajnos azt kell, hogy mondjam,hogy ha meghalunk akkor utána nincs tovább,kész vége,olyan lesz ez mint egy vég nélküli,álom nélküli álom.Megszűnünk teljesen létezni és csak szeretteink emlékeiben élünk tovább.
2012. ápr. 6. 00:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Elnézést, hogy ilyen későn írok, de a gép valamiért befuccsolt. Na visszatérve a fényképhez, van fényképezős mobilom, viszont az USB adapter nem jó, meg van törve... Megmég a telómon internet sincs... (akarnák is egy Galaxy Mini-t:))

Kipróbáltam a lisztes dolgot, hogy lisztet szórok a földre. Szerencsére a pincébe egyszer-kétszer megyünk le hetente, és gondoltam, lehet, hogy ott bújik meg amikor nem tenne semmit.

Tegnapelőtt lementem és a liszt felkerült a szerszámasztalra... Megkérdeztem a szüleimet, hogy voltak-e lenn, de azt mondták, hogy nem. OK. gondoltam a szellem rakhatta oda.

Ma viszont amikor hazaértem a lisztbe a Pentagrammám volt belerajzolva, és azután meg egy kapa vagy ásó nemtom... Ebből arra következtettem, hogy vagy törjem szét vele, vagy ássam el. Azt nem tudjátok hogyan jöhetek rá?

2012. ápr. 10. 15:07
 17/17 anonim válasza:
Azóta mi történt?
2015. ápr. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!