Manipulálják szerintetek a lottószámokat?
30-as!
Tök jó tdni, hogy parlamenti képviselő vagy. Egy haveri beszélgetésből kutya fülét sem lehet levonni.
A közjegyző meg valóban csak díszlet, de ne hidd, hogy más nem ellenőrzi.
A kérdésem még mindig fenn áll: mi haszna van abból a szervezőnek ha csal? A nyeremény úgyis halmozódik, egyszer pedig úgyis megnyeri valaki.
A csalás én másképpen képzelném el. Ne a technikáját, az más tészta.
Itt vagyunk a csapatban öten. Mi bele tudunk avatkozni a rendszerbe. Juliska kívülálló, de jó emberünk. Megbeszéljük vele, játssza meg Kajászóbendegúzban az 1,2,3,4,5-ös tippet. Mi pedig elintézzük, hogy ezt húzzák, s ne legyen még egy azonos tipp. Hatan osztozunk a 2 milliárdon. De Julika sem kell. Amikor gépi húzás van, húzás után betoljuk a mi nem létező tippünket, visszadátumozva nyomtatunk egy slejfnit.
Most már csak az a kérdés, hogy ki vegye fel a pénzt, hogyan jut el hozzánk, s mi hogyan jutunk ki az országból, de úgy, hogy az Interpol se találjon meg.
"Én nem mondtam, hogy csalnak, azt se hogy megérné, hisz sokkal nagyobb üzlet ez annál, hogy kockáztassák a létét. De mondjuk ha átlagba a kombinációk 20%-t játsszák meg, akkor mennyi arra az esély hogy hetekig ne legyen ötös?"
Elég sok. Minden héten 20% az esélye, hogy lesz ötös, ami lássuk be nem sok.
31-es! Ne sértegess ezzel a képviselőséggel, én becsületes ember vagyok! :D
Magyarországon sokkal kevesebbért is öltek már embert, más bűncselekményekről nem is beszélve. A csalás sokféle módon megoldható, a 34. válaszadó nagyon is hihető magyarázatot adott. A szervezőnek nincs haszna? Nincs hát, ha nincs benne a csalásban. Bizonyos kockázat persze van, de ez elenyésző ha a csaló és az ellenőr ugyanaz.:D
tetro: Hö? Kb 3 másodpercig számolgattam.
38-as: semmi haszna sincs, az is leírta akire hivatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!