Az álmok tényleg valóra válnak?
Ha nem is olyan hamar, de valóra válhat?Persze vannak olyan álmok amik valószínűleg nem teljesülnek, de ha nem olyan fura akkor valóra válhat?
És ha nem is válik valóra akkor van olyan, hogy ezzel megjósoljuk a jövőnket vagy ez mind csak kitaláció?
Volt olyan, hogy teljesült valakinek az álma?(itt nem pl. egy nyaralásra gondolok, hanem, hogy azt álmodta, hogy csókolózik valakivel, akivel egyszer sem beszélt és aztán tényleg később csókolóznak?)
Például volt hogy cunamiról álmodtam, egy gyereket mentettem meg, és még aznap hallottam a híradóban hogy megtörtént... De nem túlzottan szoktam jövőbe látó álmokat látni, ha meg mégis, akkor még nem tudok róla mert még nem teljesültek, vagy nem emlékszek hogy megálmodtam. :)
De volt olyan kiskoromba hogy megálmodtam milyen jegyet kapok a suliba. :D
Ha az álmok valóra válnának az már rég rossz lenne. Akkor kinek az álmai válnának valóra? Egy szociopata embergyűlőlé aki az emberiség kihalását vizionálja? Az első percben kipusztulna mindenki.
Ezért is jobb ha nem válnak valóra az álmaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!