Mi a Véleményetek A Multiwebshopos Energiaspirál- ról?
2012. febr. 28. 19:13
2/10 anonim válasza:
Hú, hát ez meredek. A piramisokról annyi, hogy az egyiptomiak egész nagy tudással rendelkeztek és a piramis elvileg "begyűjti" az energiákat és sugározza a piramis belsejébe. Azt is javasolják, hogy meditálni piramis alakú épületben a legjobb, pont amiatt, amit az előbb írtam.
De szerintem az ilyen kütyük nem működnek. Placebo-hatás lehet, ha hiszel benne.
3/10 A kérdező kommentje:
Megéri vajon megvenni , vagy tényleg csak bemagyarázod magadnak, hogy működik? Nem tudom lehet megrendelem :)
2012. febr. 29. 20:51
4/10 anonim válasza:
Ugye két préselt műanyag korongról van szó. Ezt kb annyira tartom placebónak mint a fogyókúrás pirulát amit kaja előtt 2 nagy pohár vízzel kell bevenni.
Ha hiszel benne, segíthetsz vele magadon, ha nem hiszel jó lesz talpmasszírozónak vagy hátvakarónak... :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi , időközben lebeszéltek róla és igazuk van tényleg placebón alapszik. Lehet , hogy a placebó a világ legjobb ,,Gyógyszere,, de tényleg milyen hatalmas a tudat ereje.
2012. márc. 3. 17:56
6/10 anonim válasza:
Bromság, ajánlom figyelmedbe http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1608..
7/10 A kérdező kommentje:
Szóval azt érted baromság alatt, hogy ez is ilyen egely -féle kamu dolog, vagy a tudat ereje a baromság?
2012. márc. 3. 18:29
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Igaz elég régi ez a kérdés de az, hogy lehet, hogy nekem be válik ha fáj a hasam akkor elég gyorsan el múlik, fej fájásom is el múlik, menstruációs görcsömet is meg szünteti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!