Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fáj a hátam, akkor mit tegyek...

Fáj a hátam, akkor mit tegyek ezoterikusan?

Figyelt kérdés

Segítessék :((

nagyon nyom a hátam, olyan érzés mintha egy vastömb lenne benne szerintetek igaz lehet? vagy mi van a testembe mert nagyon rossz!

esetleg agykontra, segíthet

2012. febr. 25. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Állj fel a székből, végezz egy két aerobic gyakorlatot vagy roppantsd ki és jó is.
2012. febr. 25. 22:05
 12/15 anonim válasza:
Szia,amiota az ezoteriaval foglalkozom nekem is idonkenti hatfajasom van...en is nagyon szeretnem megtudni mi az.Az orvos szerint semmi problema.Ez a hatfajas lassan mar 2 eve...jo volna megtudni honnan ered.
2012. febr. 27. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,miért törölték ki a válaszomat,nem tűnik fel,hogy kamu a kérdés,és csak unatkozik a kérdező?
2012. febr. 28. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:

"agykontra" ezt te írtad, szerintem agykontrollra gondoltál.

Igen az segíthet, 'kikapcsolhatod' vele a fájdalmat több év gyakorlás után, de az agykontrollban nincs semmi természetfeletti. Csak azért van ebben a kategóriában, mert az idegrendszerhez még nem ért ilyen szinten a tudomány.

2012. febr. 28. 15:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Szellem van a hátadon. Megoldás: a hátadat jó erősen dörgöld a falhoz, vagy a padlóhoz, így biztos leesik.
2012. márc. 6. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!