Hogyan emeljek az alacsony rezgésszintemen?
Figyelt kérdés
Vannak filmek ,vagy zenék , esetleg programok amelyek képesek magasabb rezgésszintre emelni?2012. febr. 17. 10:05
11/20 A kérdező kommentje:
Mint látjátok nem a humor kategóriában van a kérdés ,ezért kérem az unatkozó vicces kedvű szőrtelen ,csupasz pisztolyokat ,hogy csak óvatosan lépjenek vissza, és ne is méltassák a kérdést válaszadásra. :)
2012. febr. 17. 13:18
12/20 anonim válasza:
Meditációval, jógával, nevetéssel, imával, szeretettel.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. febr. 17. 19:09
14/20 anonim válasza:
Ám mit szeretnél elérni? Mi a végcél?
Akarsz spirituálisan fejlődni?
15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon nem szeretnék elmélyülni e témában , inkább reálisan próbálom nézni a dolgokat.
2012. febr. 17. 19:59
16/20 anonim válasza:
youtube-n keresgélj akad sok,program:agykontroll spirituállis előadások.kvarckristály emeli a rezgésszintet.Énis szeretnék venni.(Látom vannak nemhozzáértő hozzászólások akik butaságuk miatt azt sem tudják miről van szó.-mégis belekontárkodnak-én sose szólok olyanhoz hozzá amihez nem értek,nincs tapasztalat..)Minden ami pozitív érzés,gondolat ,tulajdonság,meditálás ezek emelik a rezgésszintet vagyis boldogság,lelkierő,elfogadás ezt eredményezi...de kár hogy sok ember ezt nemtudja s boldogtalanok......
19/20 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=Na07k0UPy7k Ezt a youtube-on találtam szerintem hatékony lehet egy ilyen terápia.
2012. febr. 28. 12:31
20/20 A kérdező kommentje:
2012. febr. 28. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!