Hisztek Istenben, Máriában? Tényleg csak olyan válaszoljon már, aki normális és lehet vele ilyenekről beszélgetni!
Szóval, egyszer azt álmodtam hogy egy hang azt mondta: Ne félj!
És hasonlitott Jézusra!
Másodjára már nem álmodtam, csak fél álomba voltam és láttam a falon egy arcot, és akkor is azt mondta hogy ne félj!
Nagyon kisérteties volt, kicsit hátborzongató is! Alapjáraton eléggé aggódós ember vagyok! De nem vagyok pánikbeteg vagy ilyesmi!
Én hiszek benne, nem tudom volt-e valakinek hasonló álma vagy tapasztalata!?
Nagyon vigyázz,kinek hiszel. Főként itt a GYK-n a leghülyébb kiabálja a legvehemensebben a saját vélt igazát. A biblia ellen is mondják maguk igazát. Gondolom még gyerekek.
Tudnod kell a mai embernek olyan hite van - annak aki hisz - amit a tudomány is alátámaszt.
Mi a Bibliát illeti:az Isten üzenete a próféták által. Minden időben voltak olyan emberek akik által Isten üzenni tudott teremtményeinek Pl.:Hiába van olyan rádióadó mely a leggyönyörűbb dolgokat közlené minden emberrel,ha nincs mindenkinek vevőkészüléke,rádiója Isten üzen,de ha valakit nem érdekel...
Pál apostol írja:"A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom,és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés.
Ennek a hitnek az alapján nyertek Istentől jó tanúbizonyságot a régiek
Bibliát olvastam, a történetét ismerem, ha másért nem hát az alapműveltségért. Most nézzünk 2 fajta megközelítést:
-ami a bibliában van azt egy zsinaton határozták meg, az van benne ami a rómaiaknak tetszett, a mohamedán vallás azért létezik mert kellett valami ami összefogja a törzseket és megtámadhatják a keresztény világot, ezek a tények a hit mindíg valamilyen céllal jön létre amit az emberek álltalában elfelejtenének
-A hívő ember azért hisz, hogy a hitében menedéket keressen a hit álltal felvértezett ember, legyen ez mohamedán, budhista, a hitet használja arra hogy elérje céljait, mert a hit álltal leszünk nagyok a hit mutatja meg melyik ösvényen járjunk. A hit lehet a bizalomba vetett hit, egy eszmében, egy célba vetett hit, vagy egy vallás. És hogy az emberek csak abban hisznek amit látnak? Igen. De mutassatok egy embert aki látta hogyan született a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!