szerintem nem létezik, ha meg igen akkor egy szadista vadállat
2012. febr. 9. 12:45
12/23 anonim válasza:
Nem hiszek benne, de nem ítélem el azokat az embereket akik igen.
2012. febr. 9. 13:43
13/23 anonim válasza:
Érdekes, ha valaki Istenben hisz, de a bibliai zagyvaságokban nem, lepontozzák. :)
2012. febr. 9. 14:09
14/23 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami történt a nagymamáddal. Isten a saját Fiát a kínok kínjai közt áldozta fel a világ bűnééet. Tudok egy vigasztalást a számodra. "A szenvedés ott (ahol már a nagymamád van) nem sajog ,Őbenne örülünk."
2012. febr. 9. 17:32
15/23 anonim válasza:
isten nem hit kérdése jézus pedig valós személy.
2012. febr. 9. 18:06
16/23 Antimod válasza:
Istenben hiszek, Jézusban is, Mária is létezett (ezért nem hit kérdése). Hogy mi igaz abból, ami le van írva a Bibliában, már más kérdés, de nem ez a lényeg, hanem az üzenete, Jézus tanítása.
2012. febr. 10. 10:29
17/23 Antimod válasza:
"Szóval, egyszer azt álmodtam hogy egy hang azt mondta: Ne félj!"
Ilyen velem is történt, egy időben állandóan attól rettegtem, hogy rákbeteg vagyok (minden ok nélkül egyébként). Álmomban egyszer felébredés előtt egy nagyon határozott hang azt mondta: "Nem vagy rákos!" Tudtam, hogy hinnem kell neki, bár egy ideig eltartott, míg ez ébren is tudatosult.
2012. febr. 10. 10:30
18/23 anonim válasza:
Én meg aszt osztom öcsém Isten kapja be a nagy büdös****** ,de nehogy aszt hidd hogy bunkó sátánista vagyok csak nem hiszek semmi földöntúli erőben max. csak a JEDIK-be !!!!!
2012. márc. 4. 14:46
19/23 Szniky válasza:
Ahogy a Bibliában is olvashatod Isten sokszor üzent az álmukban az embereknek. Miért ne történhetne ez meg veled is? :) Ha hiszel benne, minden rendben lesz! Ès tanulmányozd a Bibliát, az is sokat segìt! :) A barbár hozzászòlòknak pedig csak annyit, hogy elég szègyen, amit csinálnak és valòszìnűleg még sohasem mondtak el egy imát sem, de nagyon okosnak és tapasztaltnak érzik magukat.
2012. jún. 22. 11:29
20/23 anonim válasza:
Nekem van tapasztalatom. HA érdekel írd a googleba a nevem után: Áldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!