Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek Istenben, Máriában?...

Hisztek Istenben, Máriában? Tényleg csak olyan válaszoljon már, aki normális és lehet vele ilyenekről beszélgetni!

Figyelt kérdés

Szóval, egyszer azt álmodtam hogy egy hang azt mondta: Ne félj!

És hasonlitott Jézusra!

Másodjára már nem álmodtam, csak fél álomba voltam és láttam a falon egy arcot, és akkor is azt mondta hogy ne félj!

Nagyon kisérteties volt, kicsit hátborzongató is! Alapjáraton eléggé aggódós ember vagyok! De nem vagyok pánikbeteg vagy ilyesmi!

Én hiszek benne, nem tudom volt-e valakinek hasonló álma vagy tapasztalata!?

2012. febr. 8. 18:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem létezik, ha meg igen akkor egy szadista vadállat
2012. febr. 9. 12:45
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszek benne, de nem ítélem el azokat az embereket akik igen.
2012. febr. 9. 13:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Érdekes, ha valaki Istenben hisz, de a bibliai zagyvaságokban nem, lepontozzák. :)
2012. febr. 9. 14:09
 14/23 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon sajnálom ami történt a nagymamáddal. Isten a saját Fiát a kínok kínjai közt áldozta fel a világ bűnééet. Tudok egy vigasztalást a számodra. "A szenvedés ott (ahol már a nagymamád van) nem sajog ,Őbenne örülünk."
2012. febr. 9. 17:32
 15/23 anonim ***** válasza:
18%
isten nem hit kérdése jézus pedig valós személy.
2012. febr. 9. 18:06
 16/23 Antimod ***** válasza:
0%
Istenben hiszek, Jézusban is, Mária is létezett (ezért nem hit kérdése). Hogy mi igaz abból, ami le van írva a Bibliában, már más kérdés, de nem ez a lényeg, hanem az üzenete, Jézus tanítása.
2012. febr. 10. 10:29
 17/23 Antimod ***** válasza:
28%

"Szóval, egyszer azt álmodtam hogy egy hang azt mondta: Ne félj!"

Ilyen velem is történt, egy időben állandóan attól rettegtem, hogy rákbeteg vagyok (minden ok nélkül egyébként). Álmomban egyszer felébredés előtt egy nagyon határozott hang azt mondta: "Nem vagy rákos!" Tudtam, hogy hinnem kell neki, bár egy ideig eltartott, míg ez ébren is tudatosult.

2012. febr. 10. 10:30
 18/23 anonim válasza:
Én meg aszt osztom öcsém Isten kapja be a nagy büdös****** ,de nehogy aszt hidd hogy bunkó sátánista vagyok csak nem hiszek semmi földöntúli erőben max. csak a JEDIK-be !!!!!
2012. márc. 4. 14:46
 19/23 Szniky válasza:
Ahogy a Bibliában is olvashatod Isten sokszor üzent az álmukban az embereknek. Miért ne történhetne ez meg veled is? :) Ha hiszel benne, minden rendben lesz! Ès tanulmányozd a Bibliát, az is sokat segìt! :) A barbár hozzászòlòknak pedig csak annyit, hogy elég szègyen, amit csinálnak és valòszìnűleg még sohasem mondtak el egy imát sem, de nagyon okosnak és tapasztaltnak érzik magukat.
2012. jún. 22. 11:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem van tapasztalatom. HA érdekel írd a googleba a nevem után: Áldás.
2012. jún. 22. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!