Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Orvos vagy tudós szeretnék...

Orvos vagy tudós szeretnék lenni. Szeretnék egy EMBERI koponyát, de az egyik ismerősöm lebeszélt arról, hogy a temetőből szerezzem, mert a szelleme kísérteni fog. Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, orvos vagy biológus szeretnék lenni.

Az iskolánkban van egy eredeti, igazi (kb. 30-40 éves meghalt) emberi csontváz. Szoktunk rajta különböző teszteket csinálni, de ezt csak én és a biológia tanár tudjuk. Egy másik biológus ismerősöm pedig kapott egy koponyát mikor ásták az épület alapját, és megtartotta. Én is szeretnék egyet, de most beszéltem egy ismerősömmel aki sírásó, és ő nagyon megrémisztgetett a szellemekkel. Még mindig szeretnék egy emberi igazi koponyát, de nem szeretném azt ha annak a szelleme kísértene, miközben én csak tanulni szeretnék rajta. SZERINTETEK MEGÉRI SZEREZZEK EGY IGAZI, EMBERI KOPONYÁT??? ÉS ANNAK A SZELLEME KÍSÉRTENI FOG? KÉRLEK CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT ADJATOK!

2012. febr. 6. 22:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Legálisan csak úgy szerezhetsz, ha kinyírsz egy csövest azt levágod a fejét és addig aszalod még koponya nem lesz
2014. ápr. 9. 18:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Te szoktál gondolkodni is, mielőtt leírsz valamit? A kérdező egyáltalán nem a te haszontalan hozzászólásodra volt kíváncsi.

Utolsó előtti voltam.

2014. ápr. 11. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!