Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Orvos vagy tudós szeretnék...

Orvos vagy tudós szeretnék lenni. Szeretnék egy EMBERI koponyát, de az egyik ismerősöm lebeszélt arról, hogy a temetőből szerezzem, mert a szelleme kísérteni fog. Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, orvos vagy biológus szeretnék lenni.

Az iskolánkban van egy eredeti, igazi (kb. 30-40 éves meghalt) emberi csontváz. Szoktunk rajta különböző teszteket csinálni, de ezt csak én és a biológia tanár tudjuk. Egy másik biológus ismerősöm pedig kapott egy koponyát mikor ásták az épület alapját, és megtartotta. Én is szeretnék egyet, de most beszéltem egy ismerősömmel aki sírásó, és ő nagyon megrémisztgetett a szellemekkel. Még mindig szeretnék egy emberi igazi koponyát, de nem szeretném azt ha annak a szelleme kísértene, miközben én csak tanulni szeretnék rajta. SZERINTETEK MEGÉRI SZEREZZEK EGY IGAZI, EMBERI KOPONYÁT??? ÉS ANNAK A SZELLEME KÍSÉRTENI FOG? KÉRLEK CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT ADJATOK!

2012. febr. 6. 22:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem fog kísérteni senki, maximum a rendőrség, ha még is úgy döntesz, hogy temetőből szerzed be a koponyát...
2012. febr. 7. 18:07
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
szerinted aki fél a szellemektöl az lehet orvos_? Az orvosirol páros lábbal hajigálják kifelé a nyúlbélákat, nem ok nélkül , egy orvosnak napi szinten kell sokkal rosszabb dolgokkal szembenéznie
2012. febr. 7. 18:47
 13/22 A kérdező kommentje:

Voltam már orvosin hullát boncolni :) és nem ijedtem meg

Csak több ismerősöm ezt a szellemesdit mondta, ezért ,,tartottam,, ettől :)

2012. febr. 7. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
hát hullát nehéz félrekezelni......
2012. febr. 8. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:

ha orvos/tudós szeretnél leni, akkor elvileg tényleg nem kéne hinned a szellemekben meg a többi baromságban...

a koponyák amit az egyetemisták vesznek, azok szerintem sem igaziak.

na és mit kezdesz egy koponyával? nem sok mindent fogsz tudni vizsgálni rajta... max méregeted meg ilyenek

2012. febr. 12. 18:40
 16/22 anonim ***** válasza:
ássad csak ki, semmi bajod nem lesz.
2012. febr. 13. 15:20
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezd meg, hogy az iskolát meg a bonctermet nem kísértik-e a koponyák előző tulajdonosai.
2012. febr. 13. 19:43
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Hagyd békén a holtakat.Talán a szelleme nem jön vissza, de ha kiderül a rendőrség kisérteni fog a rokonok meg agyonvernek.(legalábbis ha valaki egy halott rokonomnak ellopná a koponyáját, végeznék pár kisérletet az Ő koponyáján)
2012. febr. 15. 20:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem se ássad ki, te se örülnél neki ha az egyik szeretted sírját feltörnék majd elvinnék a fejét. Igazit se vegyél, nem tudsz vele semmit se kezdeni, szerintem ugyanolyan jó a mű talán még jobb is mert a szelemtől és a rendőrségtől sem kell félned és nem lesz majd semmi olyan gondolatod például hogy ez egyszer élt. Nem fog rohadni nem lesz büdös és talán higiénikusabb is. De (ez most nem kötözködésből csak kíváncsi vok) mitől jobb egy igazi?
2012. febr. 26. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

Ne lopd el másnak a koponyáját. Ha megdolgozol érte, és veszel egyet magadnak, akkor valószínű, hogy meg is érdemled.

De milyen butaság ez, hogy egy tudós ne higgyen a szellemekben? Már bocs, én fizikusnak tanulok, és a telepátiát és egyéb spirituális területeket akarok kutatni természettudományos szempontból. Gyerekkoromban láttam az emberek auráját, és épp azért leszek én tudós, ti pedig nem, mert korlátok közé zárjátok a gondolkodásotok. Egy tudós legyen fantáziadús és legyen tele ötletekkel, aztán pedig bizonyítsa be az elméleteit. De ha nem vizsgálunk új (esetleg lehetetlennek tűnő) elméleteket, akkor mitől fog előrehaladni a tudomány?

22/N

2014. ápr. 9. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!