Orvos vagy tudós szeretnék lenni. Szeretnék egy EMBERI koponyát, de az egyik ismerősöm lebeszélt arról, hogy a temetőből szerezzem, mert a szelleme kísérteni fog. Szerintetek ez igaz?
16 éves fiú vagyok, orvos vagy biológus szeretnék lenni.
Az iskolánkban van egy eredeti, igazi (kb. 30-40 éves meghalt) emberi csontváz. Szoktunk rajta különböző teszteket csinálni, de ezt csak én és a biológia tanár tudjuk. Egy másik biológus ismerősöm pedig kapott egy koponyát mikor ásták az épület alapját, és megtartotta. Én is szeretnék egyet, de most beszéltem egy ismerősömmel aki sírásó, és ő nagyon megrémisztgetett a szellemekkel. Még mindig szeretnék egy emberi igazi koponyát, de nem szeretném azt ha annak a szelleme kísértene, miközben én csak tanulni szeretnék rajta. SZERINTETEK MEGÉRI SZEREZZEK EGY IGAZI, EMBERI KOPONYÁT??? ÉS ANNAK A SZELLEME KÍSÉRTENI FOG? KÉRLEK CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT ADJATOK!
Voltam már orvosin hullát boncolni :) és nem ijedtem meg
Csak több ismerősöm ezt a szellemesdit mondta, ezért ,,tartottam,, ettől :)
ha orvos/tudós szeretnél leni, akkor elvileg tényleg nem kéne hinned a szellemekben meg a többi baromságban...
a koponyák amit az egyetemisták vesznek, azok szerintem sem igaziak.
na és mit kezdesz egy koponyával? nem sok mindent fogsz tudni vizsgálni rajta... max méregeted meg ilyenek
Ne lopd el másnak a koponyáját. Ha megdolgozol érte, és veszel egyet magadnak, akkor valószínű, hogy meg is érdemled.
De milyen butaság ez, hogy egy tudós ne higgyen a szellemekben? Már bocs, én fizikusnak tanulok, és a telepátiát és egyéb spirituális területeket akarok kutatni természettudományos szempontból. Gyerekkoromban láttam az emberek auráját, és épp azért leszek én tudós, ti pedig nem, mert korlátok közé zárjátok a gondolkodásotok. Egy tudós legyen fantáziadús és legyen tele ötletekkel, aztán pedig bizonyítsa be az elméleteit. De ha nem vizsgálunk új (esetleg lehetetlennek tűnő) elméleteket, akkor mitől fog előrehaladni a tudomány?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!