Mit tegyek? :OÉn már nem tudom mit tegyek, egyfolytában hangokat hallok a lakásban, pl. : volt olyan hogy a konyhában voltam, és olyan hangot hallottam mintha beleszúrtak volna egy kést az ágyamba!
Figyelt kérdés
meg magától meg nyílik a csap, el kezdenek mozogni a felfüggesztett tárgyak, árnyakat látok, de nem csak a lakásban, ha megyek az utcán, mintha követne valaki! Meg érzem hogy valaki figyel! Ne nézzetek hülyének, és ne írjatok bunkó kommenteket!2012. febr. 4. 20:08
21/27 anonim válasza:
Nem tudhatom,hogy ki vagy ,de szerintem 20-25 körüli nő, és hidd el a nőknél gyakoribb az efféle szorongás, azt tanácsolom olvass pszichológiával kapcsolatos oldalakat, Keress rá következő kulcsszavakra ,Pánikbetegség, Paranoia, szorongás, poszttraumatikus stressz, hidd el meg fogod érteni saját magad működését.
22/27 A kérdező kommentje:
18 éves fiu vagyok!! =/ =)
2012. febr. 4. 20:51
23/27 anonim válasza:
Csak feltételezés volt nekem volt barátnőm,éjszaka közepén sírva keltett fel,hogy hangokat hall és fél! Irányító jellegüeket. Kiderült magasfokú fóbiái voltak ami megviccelte a tudatát. Én nem hallotam a hangokat
24/27 anonim válasza:
Füvezni szoktál? Nem vicc komolyan kérdezem.
25/27 A kérdező kommentje:
Én ezt az egészet már nem értem, köszi mindenkinek, amugy nem szoktam füvezni, nagyon távol áll tőlem!!!
2012. febr. 4. 20:59
26/27 anonim válasza:
nocsak , egy látó sem tolta ide a képét hogy frászt hozza a szerencsétlenre, dicséretes.....
Szerintem is beszélj pszihológussal, nem javaslom hogy saját szakállra elkezdj gyógyszert szedni, függőséget okozhat....
27/27 A kérdező kommentje:
Neeem, semmi gyógyszer, csak természetes dolgok, ami nagyobb kárt nem okoz!!! :) Már kaptam egy telefon számot!! Köszönöm a megértéseteket!!! =)
2012. febr. 5. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!