Gyanakodjak vagy Hagyjam?
Figyelt kérdés
A pasim már jó ideje furán viselkedik: teljesen hideg a teste, titokzatos, és sokkal fehérebb a bőre, sápadt. De mégis régen nem volt ilyen akkor egy humoros srác volt, és most nem tudom mit csináljak. Suliban sosem eszik most vagyunk 21 évesek és kezdek parázni.2012. jan. 30. 16:53
11/15 anonim válasza:
valószínű hogy néz csak még nem vallotta be.
12/15 anonim válasza:
szerintem egyszeruen radunt. es most holalra ehezteti magat
13/15 anonim válasza:
inkább orvoshoz vidd...már ha komoly a kérdés....lehet hogy narkozik,vagy vérszegény lett.....
14/15 anonim válasza:
nem akarok goromba lenni, de ez totál Twilight,nem a pasinak hanem neked kéne leállni róla!
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, mióta vagytok együtt, és mennyire bizalmas a kapcsolatotok, de nagyon úgy hangzik.... :S hát, hogy valami drog van a dologban:S:S Nézz körül a baráti körében, milyen új ismerősei vannak, mióta ilyen stb. És mindenekelőtt (ha tényleg drog) akkor MIÉRT?! Minden rendben van vele, veletek, nincsenek komoly gondjai meg ilyenek.. Csak úgy ha minden jól megy ez nem történik. Remélem tudsz neki segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!