Az ilyen dolgok teljesülnek?
Figyelt kérdés
Pl. felírom a nekem tetsző srác nevét 1 lapra,majd elégetem,és utána kicsivel összejövünk.
Ebben hiszel/Bejött már neked?
Ha nem,akkor próbáltál ehhez hasonló dolgot?
2012. jan. 29. 19:50
11/14 A kérdező kommentje:
Oké,neked meg ment a PIROS :)
2012. febr. 17. 14:31
12/14 anonim válasza:
Nem nagyon izgat, hogy ki hogy pontoz, senki nem józan ész alapján csinálja, hanem indulatból, ha valaki valami olyat ír, ami belőle haragot vált ki, mint például a te esetedben. Remélem, nem haragszol, hogy olyan kislány véleményére nem adok, aki egy lapra írogatja fel egy fiú nevét, és attól várja a csodát. :-) (Lehet, pont én vagyok az a fiú, akinek írogatod a nevét? Bár remélem nem)
13/14 A kérdező kommentje:
Kislány...?!
Azt írtam,hogy PÉLDÁUL,és képzeld,nem írtam fel senki nevét,nem gyújtottam gyertyát stb.Jó lenne,ha tudnál értelmezően olvasni!:)
Nyilván te sosem lennél,mert az intelligencia nálam alapkövetelmény,és te már ennél a pontnál megbuknál.
2012. febr. 17. 19:02
14/14 anonim válasza:
a Gondolat teremtő ereje! Hidd el, ha valamit nagyon szeretnél, akkor annak megfelelő idejében és mértékében be fog jönni. Bevonzod magadhoz azokat a dolgokat, amik eszedbe jutnak. Ezért van az, hogy mindig bejön az amitől félünk, mert ez az amire a legtöbbet gondolunk SŐT! Elképzeljük, hogy mi lenne, ha megtörténne.. és voálá.. Szóval fel a fejjel, és képzeld el, hogy együtt vagytok, szeretitek egymást.. és persze, próbálj meg vele beszélgetni is..:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!