Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen elemunek erzed magad?

Milyen elemunek erzed magad?

Figyelt kérdés

Ne azt mond amit a horoszkopod ir. Erezd at a sajat kisugarzasod.

En tuz vagyok most

2012. jan. 29. 00:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

" De nem veszed eszre, hogy mennyivel tobb dolog letezik "

Én nekem a 3. szemem félig nyitva van ha vki tudja hogy mennyi mindent nem látnak az emberek az én vagyok de még vannak jópáran akik rendelkeznek ezzel a képességel de ez nem adomány erre bárki képes lenne. .) (nyugodtan megkérdezheted hogy mi az amit látok szivesen elmondom lehet hogy nem segít majd senkin de kezdetnek nem rossz .) )

És azért írtam hogy ez felesleges dolog mert én tudom mi visz közelebb istenhez és ez nem tartozik közé mint ahogy rengeteg más dolog se és azokat én értelmetlennek tartom.

2012. febr. 4. 21:45
 32/36 anonim ***** válasza:

21:45,

az a valaszolo vagyok, aki az anyosom konyhajan levegönek erzi magat,

nagyon erdekelne, hogy mit lat az ember felig nyitott harmadik szemmel?

2012. febr. 4. 23:02
 33/36 anonim ***** válasza:
Utak, energia, negativitás, fény, és ez csak kis része annak a világnak.
2012. febr. 5. 09:56
 34/36 anonim ***** válasza:
köszi, es masoktol bocs az offert
2012. febr. 5. 21:13
 35/36 anonim ***** válasza:
#30 Imádom mikor a magadfajta eszetlen bunkók(mindenkinek szól aki utálatot hagyott itt)csak azért jönnek utálkozni egy nem provokatív kérdéshez hogy nyeszlett kis életükbe egy kis színt csepegtessenek.Az hogy te másban hiszel még nem tesz téged intelligensebbé.Meglepi,ez már nem így működik,vége van az ókornak,kijöhettek a barlangotokból,az emberek úgy gondolkodnak ahogy kedvük tartja,nem kell szégyellniük magukat azért hogy mi érdekli őket,ha ezt ti másként gondoljátok húzzatok vissza a fakunyhóitokba meg a vödör vécéitekhez és pofátok alapállás.
2013. aug. 14. 17:53
 36/36 anonim ***** válasza:

NAPelemünek...

Magamtol feltöltödöm:)))

2013. aug. 14. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!