Milyen elemunek erzed magad?
Ne azt mond amit a horoszkopod ir. Erezd at a sajat kisugarzasod.
En tuz vagyok most
hátt leginkább:
- 65% Oxigénnek
- 18% szénnek
- 10% Hidrogénnek
- 3% Nitrogénnek
- 1.5% Kálciumnak
- 1% Foszfornak
- 0.35% Káliumnak
- 0.25% Kénnek
- 0.15% Nátriumnak
- 0.05% Magnéziumnak
valamint nyomelemként:
- 0.70% Réznek, Cinknek, Szelénnek, Molibdénnek, Fluornak, Klórnak, Jódnak, Mangánnak, Kobaltnak, Vasnak
- és továbbá elenyésző mennyiségben: Lítiumnak, Stronciumnak, Alumíniumnak, Szilikonnak, Ólomnak, Vanádiumnak, Arzénnek és Brómnak.
'-,-
amúgy a víz nem elem, hanem vegyület.
a tűz nem elem, hanem egy anyag, vegyület, elegy, akármi, ami lángra kaphat és oxigént használ az égéshez.
a levegő egy elegy.
a föld különböző elemek (itt kémiai elemekről beszélek nyilvánvalóan) összetétele.
ergo a kérdés (komoly) megválaszolásához nagyon hülyének kell lenni.
"18# oszinten szolva te vagy annyira eltevedve, hogy meg le sem esett h elvagy"
Én tudom mi az élet én nem vagyok eltévedve .) mi értelme hogy ezt a képzelet beli vagy akartbeli érzést leírod? .) ezzel senki se lesz jobb
# 22/26
Túl kevés benned a hidrogén. :D
25# persze nem lesz senki jobb csak gondoltam, kiirom hagy gyakoroljak a tobbi erzekukkel valo erzekelest is akik akarjak.
Figyelj nem akartam bunko lenni az elozo mondattal, de tenyleg elvagy, illetve egy kis spektrumon belul jol mukodsz, '' tudod milyen az elet''. De nem veszed eszre, hogy mennyivel tobb dolog letezik, mint amit jelen tudatallapotodban felfogsz, amennyit az oktatas, media, tudomany sugaroz.
Amugy miert lenne egy erzes kitalalt? Mert nem latod fizikailag? Mar muszerekkel is lehet merni oket.
Privatban beszlhetunk, ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!