Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor fog megvilág...

Szerintetek mikor fog megvilágosodni az emberiség?

Figyelt kérdés

Minden dolgot hülyeségnek állítanak be, amit nem tudnak tudományosan magyarázni,... minden a tudomány sok ember számára. Például, ha valaki megkérdezné, hogy "Mi célja van a lakatlan bolygóknak, pl.: a Jupiternek?", akkor erre a legtöbben, valószínűleg, azt a választ adnák, hogy "Semmi."

Minden dolognak, történésnek van oka és célja, ezt kéne belátnia az embereknek. Ha megsemmisülne, vagy nem lenne Jupiter, akkor nagy gondok lennének a Földön, mert megszűnne a természetes egyensúly, mely kihat mindenre, akár egy dominósorban a dominók... Ha nem pusztulna el a Föld, az embereknek mégis megváltozna a hangulata, mert a fizikai és spirituális világ bizonyos szinten kapcsolatban áll egymással.

2012. jan. 28. 15:03
1 2
 1/15 Antimod ***** válasza:

Mindenki megvilágosodik a halála után. Hogy itt a Földön mikor? Nem tudom. De mivel szerintem is minden mindennel összefügg, ennek is nyilvánvalóan oka van. Lehet, hogy nem tudnánk teljes szívből, teljes lélekkel átélni az itt történteket, ha tudnánk, hogy ez csak egy állomás.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 28. 15:12
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Állítólag a spirituális felvilágosodás már elkezdődött (2011. 11. 11-én), és 2012. 12. 21-én bejeződik be.
2012. jan. 28. 15:24
 3/15 anonim ***** válasza:

A kollektív tudat elmélete szerint, a földet körülveszi egy láthatatlan burok, a nooszféra.

A 2 orosz, aki megalkotta az elméletet, leszögezte, hogy ez a mező összességében az omega pont felé halad, növekszik=tudattal rendelkező lények rezgésszáma/mentális szintje emelkedik(nem mindegyiké ugyan olyan tempóban, csak összességében növekvő a tendencia).

Emiatt, nem fog mindenki egyszerre megérteni mindent, minden magyarázható tudományosan, ez is, csak még a tudomány ott sem tart, hogy ki tudja mutatni ennek a mezőnek a jelenlétét vagy nem létezését.

Szóval a jobb kérdés: A fentiek alapján az internet egy mesterséges nooszféra és megkérdőjelezhetetlenül létezik.

Nos az vajon a magasabb energia(szint) felé halad vagy sem?

2012. jan. 28. 15:26
 4/15 A kérdező kommentje:

15:26

Igen, minden élőlénynek van rezgésszáma, mely változó tendenciával növekszik egyedenként/személyenként.

Ha egy ember magasan rezeg, sokkal kiegyensúlyozottabb, szeretet-teljesebb, békésebb természetű, ugyanakkor, bölcsebb is.

Az internet esetleges "fejlődése", természetesen, a netet használó emberek lelki állapotától, rezgésszámától függ.

2012. jan. 28. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is azt vallom. hogy minden megmagyarázható a tudomány által. Személy szerint a holografikus univerzum elmélet híve vagyok. Ma már nem foglalkoznak olyan sokan ezzel az elmélettel mint régen, pedig nagyon sok minden ami akkor még csak feltételezés volt, mára már bizonyítást nyert.

Én úgy gondolom, hogy nagyon sok idő kell még az emberiségnek, ahhoz hogy felébredjen, főleg a nyugati társadalomnak, de távol-keleten is rosszabbodik a helyzet. Az a baj, hogy a mai átlagemberek többsége, az anyagi javakban látják meg a boldogságot, sokaknak minden más csak másodlagos. Senki nem fogadja el a másikat, mindenki csak a saját igazát vallja, s aki ezt nem teszi az hülye. Mindenki csak a rosszat látja, a szépet nem veszi észre, vagy ha még is, nem tart tovább 5 percnél. Bevallom, én is elöbb veszem észre a rosszat, de tudom értékelni a szépet. Nagyon reménykedem, hogy megváltozzon az emberek mentalitása, de sajnos nagyon nem afelé haladunk.

2012. jan. 28. 16:41
 6/15 anonim ***** válasza:
az atomvillanás fénye majd megvilágosija, csak akkor már késő lesz.
2012. jan. 28. 16:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Méghogy nincs igaza?!!:D
2012. jan. 28. 19:55
 8/15 kris.king ***** válasza:

1. A Jupiter véd az aszteroidáktól vagyis van haszna ezt a tudósok is tudják.

2. Nem értem a kérdést.

2012. jan. 29. 16:44
 9/15 anonim válasza:
A megvilágosodás embertől függ,és még a halál eltt meg kell,hogy történjen,mivel utána az ember reinkarnálódik,és újra feladatot kap. Megvilágosodni annyit jelent mint megérteni minden összefüggést,Isten titkait,amit az egyszerü embernek nem árul el mert az nem tud vele és egyéb szellemi lényekkel kapcsolatot teremteni. A megvilágosodáshoz magas szellemi fejlettség kell és a negativ gondolatok tudatos csökkentése. Ez elérhet mindenfajta szellemi munkával,meditációval,stb. Az össz ember kb. 3000 év múlva fogja elérni a megvilágosodást.
2012. jan. 29. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
wa-hahahahahaha
2012. jan. 29. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!