Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem hitetlenektől kérdezném,...

Nem hitetlenektől kérdezném, Valami kísért minket?

Figyelt kérdés

Szia/ Jó napot! / Hello!

2012.Január.1.én ránk jött a horror film nézés. Azóta is ezeket a filmeket néztünk.. És egyre ijesztőbb dolgok kezdtek el történni. Először is a túl élénk fantáziánknak tituláltuk. ( legalábbis én, mert a fiúk még kételkednek,hogy csak képzelődünk) Tudniillik 4-en vagyunk. 2 fiú 2 lány a barátom, a húga, annak a barátja és jómagam. Úgy kezdődött az egész,hogy egyik reggel a sógornőm barátja bement a mi szobánkba és látta mozogni a takarót, azt hitte csak mi alszunk ott bent, ( de mi nem ott aludtunk aznap éjjel!!!) aztán hazamentünk a barátomékhoz és éjszaka arra riadtam,hogy valami iszonyatosan dübörög.. majd abba maradt. Nem történt semmi pár napig. ( Ez a barátoméknál volt) Aztán csak ilyen kis apróságok voltam, mint például kiesik a beletett szemét a szemetesből, fellobban a kandallóban a tűz.. Aztán már nálam is elkezdtek furcsa dolgok történni. Megállt az órám pont éjfélkor, amikor én nem voltam otthon és pont megint 4esben filmeztünk, majd csengettek és nem volt ott senki, átöleltem a barátom és valami barna árnyat láttam 1 másodpercig és itt jön az ami miatt végképp írok. Ez ma esett meg velem nem is kevesebb mint fél órája. Itt volt nálam a barátom és iskola után mindketten fáradtak voltunk. Oké,dőljünk le egy kicsit, csak egy órácskát. Már épp elaludtunk, és akkor dördült egyet a csukott ajtóm. Megmozdult. Nem tudom mi lehetett ez. De muszáj volt megírnom valakinek, aki ismeri az ilyesfajta jelenségeket. Mellesleg hozzá tenném,hogy a barátomat és a húgát rémálmok gyötrik és pl. a barátom éjszaka közepén fel is kel.És egyszerre álmodnak!

2012. jan. 26. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ÉS mindezt azóta mióta horrorfilmet néztek? Akkor vagy szórakozik veletek valaki (a másik fiú+lány), vagy az idegrendszeretek nem bírja a horrort. Én nem hitetlen vagyok, de ha előtte nem volt ilyen, akkor nagyon ez a tippem.
2012. jan. 26. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy az előző válaszolónak van igaza (ez rám is igaz, nem bírom, de vonz), vagy kamu.
2012. jan. 26. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Komolyan nem kamu!

Nekem elvileg azt válaszolták,hogy : A leírtak közül sokat, de nem mindet okozhatja egy létező entitás.

Hogy miféle egyelőre nem tudom...

Ugye negatív dolgokat hoznak elő a dolgok (horror film élvezete/ félelem/vér/ fájdalom)és ha a lény ezt szereti, az negatív energia éhségre utal, ami "sötét" oldal.

Persze az ember is sokkal sebezhetőbb ha negatív energiákkal telített.

De nem tudom eldönteni, racionális ember vagyok.. De már kezdek hinni a paranormális dolgokban..

2012. jan. 26. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, üldöz.

Rettegj, sajnos nincs menekvés.

Egy hívő.

2012. jan. 26. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szedj naponta minimum 0,5 mg alprazolamot, lehetőleg 2 adagba osztva. Meg fognak szűnni a panaszaid.
2012. jan. 26. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
buta vagy mint a segg
2012. jan. 27. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen.

Horrort meséltünk egymásnak az albérletben, az egyik lakótársam különösen szeretett ilyen rémtörténeteket mondani. Hogy ez milyen film, meg az, meg neki milyen különös élményei voltak, el is hiszem, mert nagyon vonzódott az ilyen dolgokhoz a lány.

És ugyanez lett, mint nálatok.

Fura hangok, meg ki-be kapcsolat a TV stb...

A legfélelmetesebb az volt, amikor magától, csak úgy leszakadt a polc.

Durva volt.

Mondtuk is utána, hogy hagyja abba a horror történeteit.

Egyszer olvastam, hogy a félelem megnyitja a kaput a szellemeknek, vagy mit tudom én milyen túlvilági dolgoknak.

Lehet, hogy ez történt nálatok is.

2012. jan. 27. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!