1/12 A kérdező kommentje:
Itt olvastam: XD
"A proton vihar az emberi szervezetre is veszélyt jelent, de ismét nincs ok az aggodalomra. Bár nem bizonyított, még akár szupererőkre is szert tehetünk -"
2012. jan. 24. 16:56
2/12 anonim válasza:
Én csupán szerencsétlennek érzem magam. Biztos a napkitörés miatt.
3/12 A kérdező kommentje:
Gondolj inkább a szupererőre. :-)
2012. jan. 24. 17:12
4/12 anonim válasza:
Sajnos még nem, de még reménykedem. Megalapítom majd a hazai Fantasztikus Négyest. XD
5/12 A kérdező kommentje:
Sajna nem láttam azt a filmet, nem tudom miről beszének, de még én sem érzem a szuper erőt, pedig próbálkoztam. :-D
2012. jan. 24. 17:35
6/12 anonim válasza:
Egy LSD bélyeg után bárki érezhet.
7/12 SSJGoku válasza:
Igen én már szuper csillagharcos vagyok!!!!!!!!!:)
8/12 anonim válasza:
pont most jöttem be a próba repülésről. emellett van hőlátásom, iszonyat erőt tudok kifejteni és jól megy a matek
9/12 A kérdező kommentje:
Én is próbálgatok felrepülni, de sajna nem megy és még tárgyakat sem tudok elmozdítani pusztán a gondolataimmal, de még reménykedem.
2012. jan. 25. 15:14
10/12 A kérdező kommentje:
Te Fingós!
Szerintem az nem a proton vihartól van. Rohad a beled.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. jan. 25. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!