Rossz testben való fizikális megtestesülés lehetséges?
"szerintem le kellene állnotok a cuccról:D"
Vicces vagy, csakhogy mi nem is álltunk rá soha.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Csak egy kérdés: ti ezt honnan tudjátok?
Nem mondom, hogy a reinkarnáció hülyeség (valójában nagyon is szeretnék hinni benne), de honnan a fenéből tudtok ilyen pontosan megmondani minden részletet, mikor még arra sincs bizonyíték, hogy az embereknek több életük van, és semmit nem tudunk arról, hogy mi van a halál után /előtt/?
Halálközeli élmények, médiumok kommunikációja elhunytakkal, az ezekből összerakott kép. És ne hidd azt, hogy én mindent tudok, vagy ez biztosan így van. Mindenki sötétben tapogatózik többnyire.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Szerintem onnan "tudják", hogy a Védikus írásokban is így szerepelt, amik ugye a reinkarnációról szóló legősibb dokumentumok, s így terjedt el. Másrészről Michel Newton hipnózisos kísérletsorozatában az alanyok is mind erről számoltak be.
Egyébként vannak közvetett bizonyítékok, persze ezeket mással is lehet magyarázni. Talán a legkomolyabban vehetőbb, az Ian Stevenson esettanulmányai, amik ténylegesen felvetik a reinkarnáció létének lehetőségét.
1.A mentális test a fizikainak egy "éteri" megfelelője, ez amúgy logikus is, nem?Már hogy lehetne másmilyen, mint a fizikai?Ilyen nincs.
2.És akkor azzal a bizonyos külföldi fiatal emberrel most mi a helyzet?Az nem mondta az orákulum?Akkor ezek szerint ő is hibás testben lenne?
Szerintem nem történnek ilyen bakik, az orákulumnak nem kellene mindent elhinni.
"Miért, ó, miért kellett bezárni az OPNI-t?"
Hiányzik? Jól érezted ott magad?
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!