Ha kiejtettem egy csúnya kívánságot a számon, azt hogy tudom visszavonni/ jóvátenni?
na akkor válaszolok :)
aki linkelte a a blogot (gondolom a sajátod) neki annyit szeretnék, hogy attól még, hogy te nem hiszel ezekben a dolgokba, attól nem kell okosabbnak gondolnod magad mint akik hisznek benne :)
aki ilyeneket ír, abból az derül ki, hogy sok tanulnivalód van még a világról (ami egyáltalán nem baj)
az utolsó válaszolónak meg csak annyit, hogy szerintem nálam nem működne ez a szertartás, de te próbáld ki nyugodtan :)
#12 vagyok.
Ahogy a kolléga mondta, a bocsánatkérés (lehet) hatásos és mindkét fél tudni fog róla. A paraizébigyusz és ezoterikus módszerek maximum a saját tudatod megnyugtatására jók.
Egyébként simán elég lenne annyit tenned, hogy odamész nagymamádhoz, elmondod neki, hogy félreértés történt és hirtelen felindulásból mondtad. Ő pedig rálegyint, azt mondja, hogy megesik az ilyen, gondold át háromszor, mielőtt kimondanád és megkínál kakaóval :)
21F
kopaszblog tulajdonosa ;)
Köszönöm az utolsó előtti kommentelőnek, így fogok tenni :)
Kopaszblog tulajdonos neked azt üzenem, hogy igazad van, és amit írtál az ebben a formában már szimpatikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!