Ha "tényleg" vannak olyan emberek, akiket megszállt egy szellem, azt miért teszik?
"Több, mint 2000 féle felekezet létezik a kereszténységen belül, és ebben nincsenek benne az olyan kis helyi közösségek, mint pl. a Kaposvári Keresztény Közösség. A szép az egészben, hogy mindegyik különbözik a másiktól (ha nem így lenne, nem alkotnának külön felekezeteket), és erről a témáról is mindegyiknek megvan a külön kis "tuti" véleménye. Persze a Biblia alapján."
Ez igaz, sokféle felekezet van, viszont ezek közül is, oda éri meg az embernek csatlakoznia, amelyik a legjobban megfelel a Biblia tanításainak, amit az ember megtalál, ha keresi Istent és komolyan tanulmányozza a Bibliát. Az első válaszadó korrekten leírta a választ. Még azt hozzátenném, hogy ha az ember keresi a szellemekkel a kapcsolatot, jósoltat szellemet idéz vagy hasonló spirituális dolgokkal foglalkozik az annyit jelent, hogy szándékosan kaput nyit feléjük, ekkor viszont nagyon könnyen előfordulhat vele, hogy megtalálják és befolyásolják az életét. Ez nem jó, mert a Biblia is tiltja az ilyen dolgokat, ha már megtörtént, akkor rajta csak Isten segithet, önmaga már nem szabadulhat tőlük.
Röviden válaszolok Semmi NEM IGAZ BELŐLE!!!
Karmikus--baromság
Holt lelkek itt kószálnak, ücsörögnek élősködnek-- mind mind a legpimaszabb hazugság!!
Amikor valaki meghal, legalábbis a test, a lélek kiemelkedik belőle és pár percig itt topog a légtérben rácsodálkozva mindenre, de közben észre sem veszi hogy topog a lába vonala viszont elfogy róla a test-energia és akkor bizony a Földünk gravitációja LERÁNTJA A FÖLDÜNK belsejébe, ha akarja ha nem akarja és elindul az UTOLSÓ_ÚTON egészen a Földünk szívéhez amit messziről a klinikai halálból visszarántottak látni véltek már az út végén Fényét legalábbis.
Sajnos annyi hazugság terjed különösen az utóbbi években-- egyszerűen nem értem az embereket, miért jó az hogy másokat félre vezetnek?
A holt lélek, megérinthet valakit de csak közvetlenül halála után pár percig, bele is zavarhat a gondolataiba de csak pár percig, mert valamit még szeretne tudomásunkra hozni. Megérintheti a vállunkat, de ennél többre nem képes és nagyon ritka az olyan amelyik ártana bárkinek, mivel az emberi lélek eredendően jóindulatú.
De az viszont előfordulhat, hogy ha valaki pl bántalmaz egy másik embert nagyon durván, és épp a közelben meghalt valaki, bizony ne csodálkozzon a bántalmazó ha valami durva fájdalmat érez önmagán-- mert a lélek lesújthat energetikai erejével!
A holtakat idézgetni szentségtelen és bűn.
a másik értelmetlen, mert már azonosult az isteni létezéssel.Ha még is történne bármi, az csak pár pillanat de nem a megidézett által, hanem a közelben meghalt lelke érinti, aki még itt topog" majd huss és lehúzza a Föld ereje
ogremaul válasza:kaput nyit ...
Ez is az egyik fantazmagória és hazugság. Fogalma sincs miféle kapu van ott---
Nincsenek kapuk nincsenek dimenzió marhaságok, nincs pokol és nincs mennyországa, nincsenek angyalok se ördög se alvilág-- ezek régi régi szép mesék.
Földünk van és annak két isteni Energia Lelke. S általuk teremtő aktusuk által kapott minden élő belőlük lélek energiát amelynek köszönhetően ma testetek és tudatotok van.
De tulajdonképpen az élet a kézzelfogható valóság, de csak az élőnek.
A testet elhagyó lélek számára minden egyetlen, végtelen Térré változik, benne még Ti is . Mert a lélek úgy nyúl bele az emberi vagy élet testébe mintha nem is kézzelfogható anyag lenne, csak szikrázó színes részecskék.
A valóságunk tulajdonképpen illúzió, onnan visszanézve gyönyörű szivárványszínű ragyogás, egy időtlen végtelen Térben.
Az élet maga a csoda ahogy spontán majd tanulón e két energia megalkotta saját kedvükre játékosan....
Már meg ne haragudjon senki, de honnan vesztek ennyi "katyvaszt". Mindenki úgy beszél erről a témáról, mintha a világ legegyértelműbb dolga lenne. Ha a nem látható, szellemi kérdésekben ennyi hozzáértő (bár megjegyzem, egymásnak igencsak ellentmondó) ember van, akkor hogy lehet, hogy a látható és sokkal egyértelműbb dolgokban olyan fatálisan vak az egész világ?
A keresztény felfogás szerint a Biblia alapján mindent 100%-ra lehet tudni - akkor biztosan ezért van az, hogy ahány keresztény, annyi féle vélemény, persze mind szigorúan a Biblia alapján. Csak azért, mert valaki ismeri a Bibliát, még közel sem jelenti azt, hogy járatos a szellemi dolgokban, legfeljebb csak azt hiszi.
Aki viszont járatos a szellemi dolgokban - még mielőtt valaki azt mondaná, hogy ő valami karmasztikus módon közvetlenül szellemektől veszi az információt - az gondolja meg, hogy bizonyos szellemi lények (hatalmasabbak lévén, mint mi) éppen hazudhatnak is nekünk, ha az érdekük úgy kívánja. Mert hát mivel egyetlen élő ember sem ismeri a holtak és a szellemek birodalmát személyes tapasztalatból, kénytelenek vagyunk pl. szellemi lények beszámolóira támaszkodni, akik, mint már mondottam, úgy vágnak át minket a palánkon, ahogy akarnak.
A gravitációs-lélekvonzódásos elmélethez nem tudok hozzászólni, ilyen hasonlót csak bennszülött törzsekkel kapcsolatban tudok elképzelni, de aligha nyúlhat túl a hiedelem szintjén. Persze vannak, akik azt is elhiszik, hogy tőlünk millió kilométerekre keringő élettelen és tudattalan kő- vagy gázóriások hatással vannak, sőt egyenesen befolyásolják nem hogy a fizikai valónkat, de egyenesen a sorsunkat. Ezt hívják asztrológiának. Nos, legalább most már tudom, hogy senki nem vethet meg azért, ha a Rózsaszín párducban vagy a Kék elefántban hiszek...
Ebből a sok ellentmondó, gyakran tényszerűen közölt véleményből is látszik, hogy ezek inkább vélemények vagy egyfajta elgondolások, sem mint megalapozott tények. Kérek mindenkit, hogy kezeljük is őket ennek megfelelően.
Ez így igaz Kripton. Minden vallási dogma részben régen élt különleges képességgel született emberek megtapasztalásai. De mindig az akkori tudással és megértéssel, nem megértésével fogalmazódott kiegészítve fantáziával, majd a köré csoportosuló és megalakult papok átfogalmazásával a korok szájíze szerint. Igaz mind nagyon szép alkotás a múltunk, emberiség szellemi fejlődésének, vagy épp gátlásának része és abban a analfabéta korokban még hasznos is volt.
Amikor tagadom a szellemek létezését, okkal teszem. Mivel különleges képességekkel rendelkeztem gyermekkoromtól kezdve és bizony megtapasztaltam a testen kívüli létezést is már 8 éves gyermekként-- csodálatos játéknak hittem, a szüleim megrémültek és megtiltották, hogy bárkinek is beszéljek róla, amit be is tartottam egész életemben egészen az elmúlt évekig, mert most már senki nem árthat nekem mert 70 éves vagyok és el se vihetnek kísérleti nyúlként az oroszok, mert kitakarodtak innen.
Sok-sok ezerszer hagytam el a testem lélekként gyermekként játékból, fiatal felnőttként megrémített a spontán eltávozás, 30 éves koromban meguntam a bizonytalanságot és elkezdtem figyelni,majd megfordítottam és tudatossá tenni, felálltam a könyvelői munkámból elmentem klinikára dolgozni, ismét tanultam mivel mozdult a kezemtől a béna elmúlt az ekcéma, megéreztem a rákot ha valaki mellettem állt a villamoson... szóval ezt is kikutattam és sok évig használtam a klinikai munkám közben. Miközben kiléptem" bejárva világot és megjártam" a Földünk belsejét is. Soha nem voltam vallásos, én csupán kihasználtam a képességeimet és kerestem az okát annak, hogy élet keletkezett a Földön.
Így botlottam bele A földünk két Lélek energiájába amit az ember Istennek és Ördögnek nevezett el. Valószínűleg, fogalmuk se volt mit is látnak minőségileg csak az élményeik alapján a látottak alapján az egyik lett jóságos a másik mivel ijesztőnek látszik, vált Sátánná, még 30 éves koromban is frászt kaptam tőle ha megjelent--holott háromszor megmentette az életemet és tudván tudtam már felnőttként.
Tehát a sok ezerszeri kilépést követően se, botlottam itt-ott tébláboló holt lelkekbe- hazugság tehát!!!
Amikor kiléptem folyamatosan topognia kellett a lábam vonalait utánzó energia szálaknak mert a Föld energiája lerántott volna az utolsó útra, a holt-lelkek útjára"
# 17/17 kedvesem butaságokat mondasz.
Az ember, mint valóság, még az isteni energiáknál is tökéletesebb, gondolkodni képes létező forma, az most más kérdés hogy az eszét zömmel baromságokra használja.
A léleknek nincs testük nincs arcuk, ez csak a festményeken és filmeken és az emberi fantáziában igaz.
Mivel se a tudomány se az ember se a vallásoknak fogalma sincs eszik vagy isszák a lélek fazont, igy aztán minden marhaságot kitalálnak. Ami megfelel egy fantázia filmnek csak épp nem igaz.
az élet energetika által vált élővé, hogy van benne átszövi két energia rendszer egymást keresztezve. Az egyik vezetékben fut, a másik vezeték nélkül hálózza be. A kettő pillanatokra való sok-sok pontos találkozásával teremtik meg az élőt.
A testhalállal a vezeték nélküli hálózat -amin születik és van tulajdonképpen a gondolatunk,- elhagyja a testet és visszatér a nálánál sokkal nagyobb Energiához a Föld szívébe. Itt test nélkül sokáig nem létezhetne, mert leheletnyi az energiája.
De a fazonja csak emberi testet megrajzoló energia szálaknak összesége- Érzékelő képessége hallás, látás, érzelmek és mindig csak az adott pillanatban, adott szituációval összefüggésben gondolkodni, érezni képes.
számára már nincs emlékezés és nincs előre gondolkodás, tervezés, nincs jövő-gondolat. az életet megalkotó isteni energiák is ugyan olyanok csak pillanatban, szituációban gondolkodnak, cselekedtek-- nem avatkoznak az életbe.
"Holt lelkek itt kószálnak, ücsörögnek élősködnek-- mind mind a legpimaszabb hazugság!! "
Kedves Mami!
Ki beszélt itt holt lelkekről? Szellemek, alatt nem a meghalt emberek lelkeit kell érteni. Aki egyszer meghal nem fog kisérteni a földön. Viszont, vannak gonosz szellemek (akik megszállnak embereket).
Amit később leírsz, hogy nincs menny és nincs pokol, nincs semmi csak a földi élet +2 energia, ahova majd beleolvadsz, nos ez butaság, ha ezt elhiszed.
Halálos ágyadon ez a tudat, és hitetlenség nem fog megvígasztalni. Pláne nem fogsz tudni filozófiai és eszmei előadást tartani a Teremtődnek az energiákról, és arrról, hogy te ezt tapasztaltad és átélted.
"Az élet maga a csoda ahogy spontán majd tanulón e két energia megalkotta saját kedvükre játékosan...."
Le van írva feketén fehéren, hogyan keletkezett a földi élet. És nem két darab játékos névtelen energia szerepel benne.
Persze mindenki abban hisz, amiben akar, saját felelőssége. Viszont az örök élete múlik azon, hogy megtalálja-e a földi életében Istent vagy sem.
Sok ateista és és gondolkodó bánta meg azt, amiben a földi életében hitt és terjesztett elméleteket téves bizonyítékokra alapozva megtévesztve ezzel sok embert. Tipikusan akkor, amikor haldokoltak. Pl Voltaire, Nietzsche Darwin.
Amit Te eddig leirtál akkora sületlenség és ostobaság, bevallom ilyenre nem számítottam.
Nincsenek különleges képességekkel születő emberek. Viszont vannak olyan emberek akiket az Ördög megtéveszt és láttat dolgokat, amiket megtapasztal.
Nem tudom, hogyan alakult ki ez nálad, de nézz utána, hogy kisgyerekként kerültél-e kapcsolatba okult dolgokkal, mert minden ilyen történetnek van valami gyökere. Illetve olvasd el az Ördög igézetében című könyvet. Mert ez nem a te különleges képességed.
Kár, hogy abbahagytad a keresést, hogy megtaláld a válaszokat az élet keletkezésésre, és beérted holmi nevetséges személytelen energiákkal.
„azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten!”
Zsoltárok 14:1
ogremaul-- tudod azoknak az embereknek lenne szükségük pszichiátriai kezelésre akik ezt, hogy szellemek, szellemlények marhaságokat kitalálják és terjesztik.
Semmiféle szellemi história nem létezik a valóságunkban, még az olyan ember is aki képes tudatosan elhagyni a testét annak is muszáj 10 percen belül visszatérni, mert egymaga már nem lenne képes elérni, hogy visszaszerezze a testét-
De mivel ez a képesség több száz vagy ép ezer évenként ha létezik igy nem rohangál egyetlen szellemlény se a valóságunkban se élő, se jóindulatú, se rosszindulatú se holt lélek-
Bár a holtlélek az nem jó kifejezés, mert élőbb a lélek mint bármikor a testben! Sebessége meghaladni képes a fénysebességet ha közlekedik és nincs az a valóság alkotta anyag amelyen ne lenne képes átzúgni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!