Ti elfogadnátok, ha azt mondanám, hogy a világot az
emberek agya által kibocsátott elektromágneses hullámok
alakította telepatikus köztér írányítja?
Gondolom ez lehet az oka annak is, hogy pl. valaki hirtelen eszedbe jut és pár pillanat múlva meglátod azt a személyt! :)
2012. jan. 5. 15:29
Én csak azt tudom, hogy ez megmagyaráz minden eddigi, általam megismert transzcendens jelenséget. A halálközeli élményeket, a "haláloságyi élményeket", a jóslásokat, az EVP-t, a megérzéseket, a telepátiát. Azt is, miért működik az agykontroll.
De hihetetlenül ingoványos terület, még csak nem is kapizsgáljuk szerintem.
Üdv!
Leftlegged Player :)
2012. jan. 5. 15:35
Ezt azért egy kicsit jobban kéne definiálni és körülírni... mások sok évtizedig tanulnak, és könyveket írnak, hogy egy picit is közelebb kerüljenek az igazsághoz, szóval ugye nem képzeled, hogy ezt csak így egy mondatként csípőből elhiggyük neked?
2012. jan. 5. 16:03
hát ezt nem teljesen értem, de úgyis más a felfogásom a világról, szóval nem.
2012. jan. 5. 16:26
Nem, mivel pontatlanul és helytelenül fogalmaztál.
Szerintem erről beszélsz: [link]
De hogy ezen keresztül irányítani tudjunk bármit is, ahhoz felismerés kell és tudás.
És akik pénzért árulják az agykontrollt meg a bevonzást, na meg az OKJ-s jedi tanfolyamokat, hát ők tényleg vonzzák amit akarnak = pénzt.
2012. jan. 5. 17:02
Igazából ez nem egy új keletű elmélet. Már Bohr, Wigner, Wolfgang és még sokan mások is felvetették, mint lehetőséget. Sőt ma már talán több is mint lehetőság. Sok érdekes cikk jelent meg a témában ami kísérleti bizonyítékokat is felsorol.
Bemásolok párat, hátha valakit érdekel:
[link]
[link]
[link]
2012. jan. 5. 17:16
17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogalmazhattam pontatlanul, tekintve, hogy ez egy kérdés volt.
A világot szerintem alapvetően Isten irányítja, mivel Ő teremtette de van a világnak ez a része az anyagi dimenzió ahol azok vannak,vagyunk akik próbáljuk a Papát utánozni és teremtősdit játszani .Én részemről befejeztem a játszadozást ,elég volt.Haza megyek ha lejár testem szavatossága.Ti jöttök vagy maradtok még??
2012. jan. 5. 22:26
mmm. Véleményem szerint nembiztos,de inkább nem. Mivel ehhez a kibocsájtáshoz gondolom kellene egy minimális intelligencia szint,legalábbis ha a tudatalattid bocsátja ezt akkor is mindenképp,mivel amennyire magas a szinted,gondolom annál hevesebb,több a kibocsájtott hullám.Tehát szerintem az idők kezdetében nem tarthatta ez fennt.Utána meg már miért ne tarthatná fennt az,ami akkor.
2012. jan. 5. 23:59
"Ti jöttök vagy maradtok még?"
Ezt éppen hogy nem Te, hanem az Úr vagy a felsőbb tudat dönti el.
Üdv!
Leftlegged Player :)
2012. jan. 6. 08:36
Kapcsolódó kérdések: