Mi lehet az? Van valami ami hangokat ad ki és az ágyam alatt van. Általában esténként jön elő és ijesztget, mi lehet az?
Fogadjunk ,hogy fiatal lány vagy :D pont erről beszélgettünk a fiammal,hogy a lányok az ágy alatt lévő dolgoktól félnek a fiúk meg az ablak,ajtó felőli zajtól.
Ez azért van mert az őseinktől ezt az evolúcó során hoztuk magunkkal. Régen a nők a fákon aludtak és alulról leselkedett a veszély,a férfiak a földön és ők oldalról várták a veszélyt. Persze ez több millió éve volt amikor még az ember nem is igazán volt ember.
Szerintem csak a macska dorombol az ágy alatt...
:-D Pedro
Szerintem erre a krdésre egyszerű a válasz: beképzeled magadnak, hogy valami van az ágy alatt, és a képzeletedet kivetíti az agyad, és úgy hallod, mint hogyha lenne ott valami esténként.
A javaslatom az, hogy tegyél az ágyad alá egy olyan dolgot, amit igazán szeretsz, és hiszel az erejében.
Tudod, a szeretet ereje mindent legyőz. Szerintem be fog válni, nálam is bevált! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!