Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem tudom mi volt ez?!

Nem tudom mi volt ez?!

Figyelt kérdés
Anyuék januárban szétmentek, azóta apunak élettársa lett, aki hozzánk költözött. Ennek a hölgynek (nem annyira szeretem őt...:) van egy macskája, afféle szobacica (sziámi).... Nagyon aranyosnak vélem, és sokszor este behoztam magamhoz, ő pedig amikor aludni akart, beugrott hozzám az ágyba, így együtt aludtunk el. :) Amikor keresztapum ( körim újraházasodott, szóval nem volt az, Isten nyugasztalja szegényt!!:( ) meghalt, szívinfarktust kapott, aznap nagyon féltem, mert semmi áron sem szerettem volna hogy kísértsen vagy akármi - nagyon félős vagyok... Aznap este is behoztam a cicust, a tv-t pedig úgy hagytam egy mesecsatornán (elvégre ott nem közvetítenek semmi ijesztőt, hehh??) mert nem mertem sötétben elaludni. Sokáig csak bámultam a tévét, és nem bírtam elaludni. Nem volt semmi különös érzésem. Akkor még nem is féltem. A cica gyakorlatilag a hasamnál egy kicsit fentebb feküdt, és hirtelen felriadt. Elnézett a fejem mellett mögém, vagyis kicsivel felém... Meghűlt bennem a vér. Rászóltam majd simogatni kezdtem. Megint álmoba merült és újból felriadt, megint ugyanoda nézett. De láttam ahogy a szemeivel követ egyféle mozgást, és a fejét is mozdítja a "mozgás" felé, hát akkor már padlót fogtam.. A kezeimmel eltakartam az egész fejét az állatnak... Könnybe lábadt a szemem és elkezdtem beszélni a macskához... Ezt aznap éjjel még háromszor játszotta el. Azóta nem hozom be magamhoz, akkor csinálta ezt először, pedig vagy két hónapig nálam aludt folyamatosan :S Szerintetek szellemet látott? A macskák elvilegben megérzik! Barátném apukája azt mondta hogy a falban lehetett valami bogár és azt hallotta...De könyörgöm, mély álomból felriadni egy rovarra?!Döntsétek el ti, mit véltek igaznak! Mindenesetre én azóta nem hozom be a cicát :) 19L
2011. dec. 31. 08:54
 1/7 anonim válasza:

Igen...ez bizonyított tény hogy az állatok érzik a szellemek jelenlétét...

Izgalmas sztori. már velem is megesett csak éppen a nagymamámmal.

Hogyha a keresztapukád volt ott akkor nem szabadott volna félned meg a "szerető" hozzánktartozók (halottak) olyan energiát sugároznak melyek nyugtató hatást keltenek és "kivonják" belőlünk a félelmet. Szoval nem 100% hogy ott volt.

Lehet hogy csak "behalucináltad" magadnak...a gyerekek hajlamosak rá ahogyan énis. Sokszor annyira beképzelem magamnak hogy napokig nem tudok aludni és ez htborzongató. Úgy tudod elűzni ezt az érzést ha nem gondolsz ilyesmire.

Vagy ha a kereszt apukádra godolsz akkor mindig csak a jó emlékekre gondolj és akkor nem lesz semmi baj!:)

2011. dec. 31. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:

> Szerintetek szellemet látott? A macskák elvilegben megérzik!

A természet bármely leírásának eleget kell tennie a tudományos bizonyíthatóság követelményeinek. A "szellemekre" nincs valódi tudományos bizonyíték.

2011. dec. 31. 09:12
 3/7 A kérdező kommentje:
első. Tudom hogy nem bántana de naon ijesztő :S
2011. dec. 31. 09:20
 4/7 anonim válasza:

Szerintem csak bekepzelted :)

Szerintem is bogar vagy esetleg egerke mozgott a falba :)

Macskaknak jobb a hallasuk mint a mienk...

Nem kell felturbozni a dolgot!

2011. dec. 31. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez szellem volt.
2011. dec. 31. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a tv olyan hangot vagy fényt produkált, amire felriadt a cica.
2011. dec. 31. 17:31
 7/7 Nenya válasza:

Miután anyukám meghalt - akivel együtt laktam - hoztam a házba egy macskát. Pontosan nem tudom, hogy meddig, de legalább egy évig minden este beült anyukám régi ágyának a helyére, bámulta a falat és nyávogott...

Azután ezt abbahagyta. Én nem féltem, mert tudtam, hogy anyukám nem akarna ártani nekem, csak nézi, hogy jól vagyok-e.

Miután ezt már nem csinálta a cica, tudtam, hogy mostmár anyukám is jó helyen van, továbblépett egy másik életbe. 31/L

2012. jan. 15. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!