Nem tudom mi volt ez?!
Igen...ez bizonyított tény hogy az állatok érzik a szellemek jelenlétét...
Izgalmas sztori. már velem is megesett csak éppen a nagymamámmal.
Hogyha a keresztapukád volt ott akkor nem szabadott volna félned meg a "szerető" hozzánktartozók (halottak) olyan energiát sugároznak melyek nyugtató hatást keltenek és "kivonják" belőlünk a félelmet. Szoval nem 100% hogy ott volt.
Lehet hogy csak "behalucináltad" magadnak...a gyerekek hajlamosak rá ahogyan énis. Sokszor annyira beképzelem magamnak hogy napokig nem tudok aludni és ez htborzongató. Úgy tudod elűzni ezt az érzést ha nem gondolsz ilyesmire.
Vagy ha a kereszt apukádra godolsz akkor mindig csak a jó emlékekre gondolj és akkor nem lesz semmi baj!:)
> Szerintetek szellemet látott? A macskák elvilegben megérzik!
A természet bármely leírásának eleget kell tennie a tudományos bizonyíthatóság követelményeinek. A "szellemekre" nincs valódi tudományos bizonyíték.
Szerintem csak bekepzelted :)
Szerintem is bogar vagy esetleg egerke mozgott a falba :)
Macskaknak jobb a hallasuk mint a mienk...
Nem kell felturbozni a dolgot!
Miután anyukám meghalt - akivel együtt laktam - hoztam a házba egy macskát. Pontosan nem tudom, hogy meddig, de legalább egy évig minden este beült anyukám régi ágyának a helyére, bámulta a falat és nyávogott...
Azután ezt abbahagyta. Én nem féltem, mert tudtam, hogy anyukám nem akarna ártani nekem, csak nézi, hogy jól vagyok-e.
Miután ezt már nem csinálta a cica, tudtam, hogy mostmár anyukám is jó helyen van, továbblépett egy másik életbe. 31/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!