Mit jelent, ha a Nap és a Hold jelét látja a homlokomon egy táltos, aki az utcán megálított?
Egyébként mennyit kért ezért az infóért?
Amúgy elég életszerű a történet...
Megyek az utcán és elém ugrik egy emberke azzal a felkiáltással, hogy;
-Elnézést hölgyem/uram, én egy táltos vagyok és az ön homlokán a nap és a hold jelképét látom ragyogni...
-Amit válaszolnék rá, nem írom le, mert állandóan leugat a cenzor robot! :)
Próbált lehúzni, de nem volt nálam semmi pénz, úgyhogy barátom adott neki 40 ft-t. :D
Én se nagyon hiszek az ilyenekben, de azért gondoltam, megkérdezem eme információról a gyakori kérdések ezo-s válaszolóit. :D
Egyébként úgy volt, hogy mentünk barátommal vásárolni, és a sétálóutcán leszólított a nő, hogy ezeket a jelképeket látja a homlokomon, és hogy van valami szuperképességem (!), amivel mindent el tudok érni, és nagyon sikeres évünk lesz a 2012, mert barátomnak és nekem minden vágyunk, tervünk sikerülni fog. Kicsit ledöbbentem, és elsétáltunk, miután barátom adott neki 40 ft-t, amit krumplira kért. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!