Szerintettek ez milyen jel?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
A helyzet az hogy :
1997.Nov.24 halt meg a mamám
2000.Nov 24 születtem meg
2010.Nov.24 temetük a papámat.
Szerintettek ez milyen jel ?
2011. dec. 28. 16:58
2/11 anonim válasza:
Ez nem jel.
Létezik olyan hogy véletlen, nem tudtad?
3/11 anonim válasza:
Születni fog egy testvéred, ja mégse.
4/11 A kérdező kommentje:
2 kedves válaszoló : Képzeld tudtam .Ha lehet normális válaszokat.
2011. dec. 28. 21:05
6/11 anonim válasza:
ez annak a jele hogy egy nagyon ritka véletlen.
7/11 A kérdező kommentje:
Ki én fogok meghalni ???
24-én ?
2011. dec. 29. 16:23
8/11 Won válasza:
Számmisztikai szempontból érdekes. 11. hó 24. 1+1+2+4=8
8 pedig a karma, a végzet száma. Ebből töbet nem tudok megállapítani biztosan.
Üdv.: Won
9/11 anonim válasza:
Semmilyen. Ezt hívják véletlen egybeesésnek. De tényleg. A családod többi tagjának születési és halálozási dátumával is vess össze mindent, majd meglátod. Nehogy már azt hidd, hogy azért mert november 24-én születtél, azzal te megölnél másokat! Minden nap születnek és ugyanaznap meghalnak emberek. Ugyan mit követtél volna te el a születéseddel? Maximum megörvendeztetted szüleidet azzal, hogy három évig mamád halálának évfordulója volt az a nap, innentől pedig a te megszületésed ünnepe. Meghalt nagypapád a születésnapodon? Szomorú. Ennél sokkal rosszabb dolgok is történnek az emberrel. Ne emészd magad! Ilyenkor emlékezzetek meg a gyertya elfújása után róluk is egy pár mondat erejéig, hiszen úgy illik!
10/11 anonim válasza:
a "véletlen" az szerinted nem normális válasz, de hogy "24-én fogsz meghalni", az sokkkkkal hihetőbb opció. agyhalott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!