Teliholdkor ha két szerelmes a holdra néz, akkor látják egymás arcát tükröződni. Ez igaz? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha két szerelmes távol vannak egymástól (pl. két külön városba), és ha teliholdkor a holdra néznek mind a ketten egy időben, akkor látják a másik arcát a holdon tükröződni. Ez igaz?2011. dec. 28. 08:47
1/10 anonim válasza:
Én felnéztem de csak egy nyálcsorgató zombit láttam :S Tapasztalat.
2/10 anonim válasza:
Jól hangzik,de nem igaz.Ahogy az sem igaz,ha hullócsillagot látsz,és kívánsz valamit,az valóra válik.Életem során rengeteg hullócsillagot láttam,és kívántam mindig ugyanazt..Eddig még nem vált be..
3/10 anonim válasza:
Nemazért, de belegondoltál, hogy ez mégis hogy a fenében lehetne lehetséges???
Talán jó volna néha-néha egy kevéske ész...
4/10 anonim válasza:
van benne valami..Amikor mindketten totál be vagytok piálva vagy drogozva,és a holdban azt láttok amit akartok.
5/10 anonim válasza:
A romantikus filmekben megtörténik, a valóságban nem.
6/10 anonim válasza:
ez egy romantikus megfogalmazása mi vmi nyálas regényből eredhet
itt miért értenek az ezosok mindent szó szerint?
7/10 anonim válasza:
Nem hallottam még erről,de kipróbálom:D
max nem válik be.
9/10 AwsomeMIZ válasza:
hát előtte egy kis LSD... utánna látni fogod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!