Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki látott már szellemet? (ha...

Ki látott már szellemet? (ha lehet képet is)

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam,de nem hisz nekem senki,de én tudom mit láttam,nekem ennyi elég.
2011. dec. 25. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Én hiszek mert,már én is láttam!!!
2011. dec. 25. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mióta az eszemet tudom kísértenek a szellemek. Most 20éves létemre se tudtam velük kommunikálni, sőt sikítva, remegve rohanok be az élettársam mellé, aki teljesen értetlenül áll a dolgok előtt. Sokat gondolkodtam, hogy beszélgetnem kéne velük, de amikor hozzám szólnak mindig egyedül vagyok, sötét van és olyan halálfélelem jön rám, hogy elborul az agyam. Mióta összeköltöztünk már sötétben alszok..de 19évig villany mellett mertem csak.

Az elmúlt két alkalommal:

3 nappal ez előtt mentem hajnali 4kor a keletibe egyik barátomért aki külföldről érkezett. És mikor az ajtóhoz léptem és megfogtam a kilincset ezek a szavak hangzottak el: Ki van ott? Mit akar?(félt tőlem, megriadt férfi hang)

Egy olyan megdöbbentő érzés, gondolat fogott el, hogy én betörtem valakinek a házába. Pontosabban valakiknek, mert éreztem, hogy többen vannak, talán hárman. Sikítva menekültem a párom mellé..

Mikor beköltöztünk a folyosón láttam egy fiatal lányt aki guggolva, a térdére hajtott fejjel sírt a sarokban (körfolyosó). Mikor bementem a lakásba és mondtam az egyik barátunknak(aki a költözésbe segített), hogy kimegyek a lányhoz és megkérdezem segíthetek e és hogy van e nála zsebkendő, mert az enyém valamelyik dobozban található, azt mondta hogy nem tudja miről beszélek, mert ott nincs és nem volt senki. Neki azt mondtam, hogy csak a fáradtságtól beszélek össze vissza. Ez csak az elmúlt napokban történt. Rengetek történetem van..kicsi korom óta őrzöm őket. De tegnap elmentem egy hölgyhöz aki levédett engem. Egy energiagömböt tett körém,és állítja hogy vége lesz ennek és nem fogok félelemben "élni".

2011. dec. 25. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is halottam hangokat,és féltem örülten.De egyszer meglátogatott egy férfi szelleme,és tudom hogy nem képezlődtem,nézett rám és mosolygott. Azóta nem félek. Évekig szellemekkel álmodtam, nappal meg halottam a hangokat.

Már nem félek,de sokszor van most is hogy furcsa dolgok vannak.

2011. dec. 25. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Bármit irtok elhiszem hisz én is átéltem ezeket!
2011. dec. 25. 21:24
 6/8 Napkiraly ***** válasza:

Képeim:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

Amúgy ki írja hogy kiskorától lát ilyesmit, a mltkor a Haunted egyik részében is volt egy ilyen nőről szó az investigation discoveryn. Ő is titkolta, mert hülyének nézték emiatt.

2011. dec. 26. 00:00
 7/8 anonim válasza:
Én csak egyszerűen érzem h van nálam valaki..még ugyan nem láttam de tudom hogy itt van.
2011. dec. 27. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:

én már láttam :)

[link]

ő volt az XD

2012. jan. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!