Deja vu? (Lent bőv. )
Kábé fél percenként deja vu-m van! Biztos vagyok egy csomó dologban, hogy már láttam, csináltam vagy olvastam ezeket a dolgokat.
Normális ez? Mit jelent?
Nem normális.
Azért nem, mert az, amit te ilyen csodás látomásnak (deja vu) hiszel, annyi, hogy az egyik szemedbe hamarabb ér oda a fény, mint a másikba. Nem, nem fél perccel hamarabb, hanem a másodperc töredékével hamarabb, azt az agyad (ami qrvagyorsan dolgozik) feldolgozza és elraktározza rövidtávú memóriába (tényleg gyors..) és mikor hoppppsz,... odaér a másik szemedbe is a fény, akkor megtörténik ugyanez és azt gondolod, hogy már láttad/megálmodtad/Mihály arkangyal már lesúgta.
Ezt a tudomány már bebizonyította, még ha itt néhány válaszoló mást is mond.
True story.
Jó. Először is. ez az ezotéria rovat, nem a tudomány, majd ha a deja vu tudományos magyarázatára vagyok kííváncsi, oda írok. Egyébként pedig tisztában vagyok vele, de a tudomány mai határait ismerve, nem hiszem, hogy mindenre tudunk magyarázatot adni.
Ezért írtam ide. Ezért megkérném a szkeptikusokat, arra alapozva, hogy értelmes emberek, hogy legyenek szívesek megkímélni a provokatív válaszoktól, és hagyják azokat válaszolni, akik esetleg mondanának is valamit.
drakonak szolics
ilyen nem igen van :) értem én, hogy kötekedni könnyebb, mint fizikát tanulni, de mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!