Hogyan lehet felkészülni a 2012-ben történő apokalipszisra?
Nincs olyan, hogy 2012 meditáció..
fejlődés van, amiben nem feltétlenül segít a meditáció.
Tanulj, és élvezd a világot, lásd annak, ami.
Nem kell ezós tévtanokat követni, és nem kell mélyfilozófiai megállapítások szerint létezni, csak élni, és akkor jöhet bármi.
Ha ennyire a meditáció érdekel, akkor íratkozz be egy tanfolyamra. Bármi jó lehet, és lehet bármi haszontalan.
Árulja már el valaki, hogy a világegyetem honnan tudja az évszámot meg a konkrét időpontot?:D:D
A dátum meg az ilyen izék emberi dolgok, mi találtuk ki.. A világegyetem 14 milliárd éves. Ha ez egy óra lenne, akkor az emberiség teljes története kb az utolsó másfél másodperc lenne belőle.
A dinoszauruszok is kihaltak, az emberek is ki fognak egyszer valami miatt (élővilág megváltozása, kilyukad az ózon, járványok, háború vagy mittudomén) de az sem egyik napról a másikra lesz, hanem több tízezer vagy millió év alatt.(Kivéve ha jön a reptoid hadsereg oszt deportálnak minket valami másik bolygóra rabszolgának meg kísérletezni meg kiírtanak minket, de ha így lesz akkor majd elnézést kérek mindenkitől..) Aztán ki tudja, lehet hogy eljön a sivatagi egylábú ugráló bálnák hajnala és ők fognak uralkodni. :D
De annak mi értelme van hogy évente jósolnak 47 világvégét, és amikor nem jön be akkor azt mondják, hogy 'jajj elszámoltam' meg hogy 'nem is világvége lesz hanem megváltozik a gondolkodásmód'
Ennyire ne nézzenek már hülyének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!