Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez most micsoda? Több lent

Ez most micsoda? Több lent

Figyelt kérdés

nem nagyon hiszek a szellemekben,ezért írtam pont ide

viszont mostmár egyre ijesztőbb :O

komolyan,tegnap a nővéremmel ketten voltunk itthon,és ilyen matatást hallottunk odalentről

olyan hang volt,mintha valaki hazajött volna,és ugye ott nyitogatja az ajtót,meg ott matat az előszobábann,és először azt hittük,csak a szomszéd lehetett,de utána esküszöm,hallottuk,mintha a teában a kanál így megmozdult volna

és azért nem hiszem,hogy ketten képzelődünk,főleg úgy,hogy a nővérem 26 éves

és utána tesóm lement megnézni,hogy mivan,ha bejött valaki,mert elfelejtettem bezárni kulcsra az ajtót,és utána én is mentem utána és így körülnéztünk a lakásban,de senki nem volt ott

a szomszédunk meg akkor még nem is volt otthon,mert észrevettem,hogy pont akkor jöttek haza,és pakoltak valamit a kocsiból,amikor lementünk a nővéremmel a földszintre

és nagyon jó,mert most tök egyedül vagyok itthon,és az előbb is ilyen mocorgás hang volt odalentről,mintha valaki halkan próbálni járkálni a kövön

jesszus,nagyon durva

mi lehet ez?

14l

2011. dec. 17. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne már gonosz??!..nem kell ijesztgetni a másikat a hülyeségekkel...max. egy kopogó szellem..vagy nemtom..kérdező szerintem nem gonosz..ha ártani akart volna már megtette volna...
2011. dec. 18. 12:30
 12/15 A kérdező kommentje:

mondjuk jah :D

hát szerintem már ezzel is eleget ártott,azt hittem,ott ájulok el félelmemben

2011. dec. 18. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
tudom-tudom..:D..de amíg tárgyakat nem dobál, nem húz le az ágyról, nem zár be a házba stb...addig nincs gáz..:))..
2011. dec. 18. 18:05
 14/15 Napkiraly ***** válasza:
Hagyd lent a mobilodat úgy, hogy a videófelvételt bekapcsolva hagyod, aztán lássuk mi lesz! Alapból a szélre tippelnék.
2011. dec. 20. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Maga a ház is adhat ki hangokat. Az éptőanyagok, a födémek folyamatosan ülepszenek. A bútorok, tárgyak, fűtéscsövek hőtágulása, összehúzódása is adhat furcsa hangokat. A közelben elhaladó járművek okozta vibráció is kelthet mindenféle halk zörgést. Na meg ugye az emberi fülnek is van saját alapzaja(benne áramló vér miatt stb.), amit néha nagy csendben észre lehet venni. Szellemek nincsenek. Nem kell rögtön lefosni a bokád :D.
2011. dec. 27. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!