Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egyik este részegen feküdtem az ágyban,egy földszinti szobában és jött egy ilyen látomás,hogy a falban nyílik egy ajtó és egy lépcső vezet felfelé amin elindulok.Nem egy egyszerű lépcső volt,mindenféle szobákon ment át és ki volt diszítve meg festve ilyen mindenféle színűre.És mentem egyre csak feljebb.Tudom hogy részeg voltam,de sztem ez több szimpla hallucinációnál.2011. dec. 16. 22:16
1/2 anonim válasza:
ha ismét megtörténik amikor nem vagy részeg tedd fel újra a kérdést.
2/2 anonim válasza:
Az szinte teljesen mindegy hogy részeg voltál vagy sem az álmod előtt.Az ébredéskor az emlékezést befolyásolhatja az alkohol fogyasztás.Hogy egy lépcsősoron felfelé mész álmodban ,az a szellemi felemelkedés jelképe.A szobák egy-egy állomás,ha szép színesek,hát olyanok az állomások is az életedben.Persze ha emlékeznél rá hogy valami konkrét is történt a szobákban ,amiket láttál estleg,akkor lehetne részletesebben is értelmezni az állomásokat.A minél magasabbra jutás jelenti ,a bölcsességhez vezető útat, de vigyázni kell rá ezt hogy éred el,mert lehet traumatikusan is ,de lehet személyes tanulás következménye is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!