Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem nagyon hiszek az ilyen...

Nem nagyon hiszek az ilyen hókusz-pókuszokban, de hátha ti tudtok válaszolni esetleg tanácsolni valamit. Vagy csak kipanaszkodom magam és jobban leszek. (? )

Figyelt kérdés

Jó embernek tartom magam, önzetlen vagyok, őszinte, adakozni szoktam és nem azért, hogy hencegjek vele, hanem mert jól esik. Alapvetően egy vidám, pozitív gondolkodású ember vagyok. (ezt az ismerőseim/barátaim is így gondolják) Ennek ellenére az utóbbi 2-2,5 hónapban csak rossz dolog történik velem - előtte is szarban voltam (az utóbbi pár évben, de ilyen sok rossz dolog nem történt velem)

- meghalt valakim, nem szépen és a szemem láttára és nem tehettem érte semmit

- majd a férfi, akivel az életemet akartam leélni elhagyott egy butább, rondább és nagyon önző nőért, aki mellesleg most is átveri - igen, hülye vagyok és végighallgatom, ha panaszkodik :S

- munkahelyi gondjaim vannak

- mindenem tönkremegy

- autóbalesetem is volt, pedig jól vezetek

- szüleimhez kellett költöznöm, nem beszélnek egymással, de nekem mondogatják a dolgaikat és megőrjítenek vele

- a testvéremmel meg én nem beszélek, mert 1 nappal a haláleset után, amikor meglátogattam a kórházban a szülészeten, vérig sértett a halottal kapcsolatban - megsértett már korábban is, mert ilyen a természete, de mindig elengedtem a fülem mellett, mert a testvérem és szeretem, de most egyszerűen nem tudok neki megbocsátani - mondjuk nem is vette a fáradtságot, hogy bocsánatot kérjen

Úgyhogy egyszerűen szar az egész életem, ahogy az egyik rossz dologból kezdek kilábalni és újra próbálok vidám lenni, beüt a másik - komolyan nem értem, miért vonzom ennyire a bajt...miért történik ez a sok rossz dolog velem? Mit csináljak, hogy ne csak ilyenek történjenek velem?

2011. dec. 16. 13:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Munkahelyemen nem vehetek ki 2 hét szabit, mert még próbaidőn vagyok és egy nap szabim sincs és bármennyire utálom is nincs szándékom otthagyni.
2011. dec. 18. 11:17
 12/12 A kérdező kommentje:
ja és a páromat eddig próbáltam visszaszerezni, de nem akar békülni, mert azt hiszi, szerelmes abba a nőbe...és most már odáig jutottunk, hogy minden mondatomba beleköt, minden tettemben hátsó szándékot lát, pedig amellett, hogy szeretem, a legjobb barátom is volt nem csak az élettársam, mostanában csak aggódom érte, mert vele is nagyon sok vacak dolog történt, beteg is (nem hajlandó beismerni sem) és azt látom, hogy nagyon rossz irányba változik és össze is van zavarodva - most megint 2 napja az ellensége vagyok, pedig annyi történt csak, hogy a karambol után ő jutott eszembe, hogy felhívjam :S
2011. dec. 18. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!