Nem nagyon hiszek az ilyen hókusz-pókuszokban, de hátha ti tudtok válaszolni esetleg tanácsolni valamit. Vagy csak kipanaszkodom magam és jobban leszek. (? )
Jó embernek tartom magam, önzetlen vagyok, őszinte, adakozni szoktam és nem azért, hogy hencegjek vele, hanem mert jól esik. Alapvetően egy vidám, pozitív gondolkodású ember vagyok. (ezt az ismerőseim/barátaim is így gondolják) Ennek ellenére az utóbbi 2-2,5 hónapban csak rossz dolog történik velem - előtte is szarban voltam (az utóbbi pár évben, de ilyen sok rossz dolog nem történt velem)
- meghalt valakim, nem szépen és a szemem láttára és nem tehettem érte semmit
- majd a férfi, akivel az életemet akartam leélni elhagyott egy butább, rondább és nagyon önző nőért, aki mellesleg most is átveri - igen, hülye vagyok és végighallgatom, ha panaszkodik :S
- munkahelyi gondjaim vannak
- mindenem tönkremegy
- autóbalesetem is volt, pedig jól vezetek
- szüleimhez kellett költöznöm, nem beszélnek egymással, de nekem mondogatják a dolgaikat és megőrjítenek vele
- a testvéremmel meg én nem beszélek, mert 1 nappal a haláleset után, amikor meglátogattam a kórházban a szülészeten, vérig sértett a halottal kapcsolatban - megsértett már korábban is, mert ilyen a természete, de mindig elengedtem a fülem mellett, mert a testvérem és szeretem, de most egyszerűen nem tudok neki megbocsátani - mondjuk nem is vette a fáradtságot, hogy bocsánatot kérjen
Úgyhogy egyszerűen szar az egész életem, ahogy az egyik rossz dologból kezdek kilábalni és újra próbálok vidám lenni, beüt a másik - komolyan nem értem, miért vonzom ennyire a bajt...miért történik ez a sok rossz dolog velem? Mit csináljak, hogy ne csak ilyenek történjenek velem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!