Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tudtok a harmadik szemről,...

Mit tudtok a harmadik szemről, és annak a meg nyitásáról?!

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
miért ne? szép , hogy ha meghallja vki azt h sátánista egyből rosszra gondol -.-
2011. dec. 17. 16:05
 12/24 anonim ***** válasza:
9-es válaszoló, engem inkább az zavar, hogy vagy rosszindulatú vagy, vagy valami bigott heresztény. Ekkora marhaságot már régen hallottam.
2011. dec. 18. 12:53
 13/24 anonim válasza:
Tanulni, tanulni, tanulni... :)
2011. dec. 18. 19:48
 14/24 anonim ***** válasza:
A harmadik szem nem a tyúkszem? A pedikűrös megnyitja neked!
2011. dec. 18. 20:46
 15/24 anonim ***** válasza:
"Lényünk egy szikrája manifesztálódik az örök bölcsesség csillámló tengerében." - írja találóan egyik hozzászóló. Folytatom én: s a tűz/víz eme harcában becsipásodik a még meg sem nyílott harmadik szemünk...
2011. dec. 19. 07:14
 16/24 Dr. Kovács Apuka válasza:
11%

Ütvefúró, az megnyitja neked, ahol csak akarod.

Ilyen ökörségeken járatod az agyad, de kíváncsi vagyok, hogy a családodra, barátaidra (ha vannak) mennyi időt szánsz.

Örülj neki, hogy semmi bajod, sok szerencsétlen ember azt se tudja, mit fog enni aznap, vagy a gyereke mit fog felvenni iskolába, mert szétesett a 2000Ft-os kínai cipője.

Lásd meg, hogy milyen szerencsés vagy. Ne azon idegeskedj, mid nincs még, hanem örülj annak, amit elértél, különben boldogtalan, elégedetlen, depressziós idióta maradsz.

2011. dec. 19. 09:25
 17/24 A kérdező kommentje:

Dr. Kovács Apuka

Üzenném neked ,hogy Nem Kötelező elolvasni ha nem tetszik valami!!!!!Be lehet szépen zárni és ennyi!!!!Nem kell mindenkinek elfogadni ezeket a dolgokat....És szerintem neked nincsenek barátaid és neked nincs ki éppenséggel mind a négy kereked..Attól h kiírtam mer érdekell nem azt jelenti,hogy nap mint nap ezzel is foglalkozom...Mindenki a maga háza tájékán söprögessen..

2011. dec. 19. 14:49
 18/24 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd at!Es nem kell foglakozni ilyen emberekkel..mindenki sajat magabol indul ki..nagyon is jo hogy erdekelnek ezek a dolgok!:-)

2011. dec. 19. 23:32
 19/24 anonim ***** válasza:

Az utolso vagyok.:-) Most latom csak hogy ez megvasarolni valo tananyagot ajanlanak.bocsi...talaltam meg egy linket

[link]

2011. dec. 19. 23:50
 20/24 anonim ***** válasza:

18-19-nek: ez valóban hatásos link, gyorsan kipróbáltam kicsit. Pillanatok alatt érzékelhető az ott leírt módszerek hatása. Ha azonban valakinek nincs nyitva, akkor biztosan nagyon hosszú időn át kell dolgoznia, hogy teljesen aktiválódjon.

Másrészt viszont, ha nem elég felkészült még rá az illető, főként lelkileg, akkor talán nem is fog, és ez nem baj. Fejlődni fokozatosan kell :)

2011. dec. 21. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!