Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit láttam? (lent)

Mit láttam? (lent)

Figyelt kérdés
Feküdtem az ágyba..kicsit féltem..Sötét volt. És láttam 3 sárgás fényt.(ilyen foltokat képzeljetek el.) mozogtak. És amikor megláttam őket kicsit megnyugodtam..bátrabb lettem. És utána eltüntek. Azóta nem láttam őket. Nem világíthattak be mert a sarokba láttam a fényt. Talán angyalok voltak. Mit láttam? :O
2011. dec. 11. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
valami betükdöződő fényt
2011. dec. 11. 00:04
 2/8 A kérdező kommentje:
mondom, hogy sötét volt. Meg oda nem is tudnak bevilágítani. Tükrözőfény se tud oda menni XD
2011. dec. 11. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Szentjánosbogarat? :D vagyis bogarakat
2011. dec. 11. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

:)

2011. dec. 11. 00:59
 5/8 anonim válasza:
nem lehet, hogy az ablakon ment be valami fény?
2011. dec. 11. 01:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Aludtál, és álomból keltél fel vagy mi? Lehet, hogy nem emlékszel rá pontosan. Mert, hogyha álomból keltél fel, akkor kivetítetted az álmot magad elé nagyjából.
2011. dec. 11. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolnak igaza van. Én egyszer azt álmodtam, hogy bogarakat látok, és mikor felébredtem, azt láttam, hogy a párnámon is bogarak vannak, pedig nem is.
2011. dec. 11. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Káprázott a szemed, velem nappal is szokott lenni, ne foglalkozz vele.
2012. jan. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!