Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nem menő már a "hagyomán...

Miért nem menő már a "hagyományos" világvége?

Figyelt kérdés
Régen mindenki várta a földrengéseket, meteorokat stb. Most meg már a legtöbben úgy képzelik el a világvégét, hogy megtámadnak az idegenek. Mult hónapban is amikor elhaladt a Föld mellett az a kisbolygó sokan azt mondták, hogy az valójában űrhajó, de arról szó sem esett, hogy esetleg becsapódik.
2011. dec. 1. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Az objektumhoz tartozó pálya az számítható pontosan, ott nincs akkora tere a fantáziálásnak, mint a földönkívülieknél. Szóval maradnak az UFo-k mint téma, úgy tűnik kimeríthetetlen..
2011. dec. 1. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
mer az emberek egyre hülyébbek.ufo támadás is baromság meg a földrengéses árvizes biszem bszom is.
2011. dec. 1. 21:33
 3/5 Peruccsia ***** válasza:
Azt azért tegyük tisztába, hogy a világvége csak az emberiség pusztulását jelenti, tehát smafu :)
2011. dec. 1. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

új szelek...

sztem mi meg kezdjük el terjeszteni h a világvégét az elszaporodó baziliszkuszok okozzák majd...

2011. dec. 2. 02:01
 5/5 Won ***** válasza:

Sztem meg a sok... beleőrül ebbe az idóta reptoidokba és ilyen mániákusok fogják elárasztani a világot. Ez szerintem már ragályos :D

Won

2011. dec. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!