Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy is van ez?

Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Az őrangyalom hogy lett az őrangyalom? hogyan választódik ez ki a születéskor? ha meghalok más angyala lesz?minden percben velem van?köszi
2011. dec. 1. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem létezik őrangyal, ilyen egyszerű. ha létezne, akkor sem tudnánk róla
2011. dec. 1. 10:17
 2/11 A kérdező kommentje:
a te angyalod most nagyon szomorú
2011. dec. 1. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, nem csak egy angyal vigyáz ránk. Minden angyaltól más és más, a saját erejének megfelelően kérhetsz segítséget.

Mindíg veled vannak, de csak akkor segíthetnek, ha megkéred rá őket.

Nézd meg az angyalforrást a neten, ott megtalálod az arkangyalokat. Nézd meg, hogy mikor kitől kérj segítséget.

2011. dec. 1. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Hogyan választ az Úr anyát a fogyatékos gyermeknek?

- részlet Erma Bombeck írásából -

1988-ban csaknem 100 000 asszonynak született fogyatékos gyermeke.

Gondoltak már arra, hogy vajon az Úr hogyan választ anyát a fogyatékos gyermekeknek?

Látom magam előtt az Urat, ahogy a magasból letekintve nagy gonddal és körültekintéssel válogatja ki eszméinek megtestesítőit, és utasítja az angyalokat, hogy jegyezzenek be mindent egy nagy könyvbe.

- Arnold Elizabeth: fiú, védőszentje: Mátyás.

- Frederick, Marjorie: leány, védőszentje: Cecília.

- Martin, Caroline: ikrek, védőszentjük. adjuk nekik Gellértet. Ő már hozzászokott a közönségességhez.

Végül az Úr átnyújt egy nevet az angyalnak, és elmosolyodik:

- Ennek az asszonynak adjunk egy fogyatékos gyermeket.

Az angyal kíváncsiskodik:

- Miért éppen neki, Uram? Hisz olyan boldog!

- Éppen azért - mosolyog az Úr. - Hogy adhatnék fogyatékos gyermeket olyan asszonynak, aki nem ismeri a nevetést? Kegyetlenség volna.

- De lesz-e hozzá elég türelme? - kérdezi az angyal.

- Nem akarom, hogy túl sok türelme legyen, mert akkor belefullad az önsajnálatba és elkeseredésbe. Ha túlesik az első megrázkódtatáson és legyőzi a sértettség érzését, jól fog boldogulni a helyzettel.

Figyeltem ma ezt az asszonyt. Megvan benne az az öntudat és függetlenség, amely oly ritka és oly szükséges erény egy anyában. Látod, olyan gyermeket adok neki, aki a saját világában fog élni. Az anyának ezzel kell majd együttélnie, és ez nem könnyű dolog.

- De Uram, talán nem is hisz benned!

Az elmosolyodik:

- Az nem baj. Azon segíthetünk. Ez az asszony tökéletesen megfelel. Megvan benne a megfelelő egészséges önzés.

Az angyal levegőért kapkod:

- Önzés??? Hát az önzés erény?

Az Úr bólogat:

- Ha nem tud néha elszabadulni a gyerekétől, nem fogja bírni a dolgot. Igen, ő az az asszony, akit megáldhatok olyan gyermekkel, aki nem tökéletes. Most még nem tudja, de irigyelni fogják őt. Soha nem fog bedőlni az üres szavaknak. Soha nem fog megtenni konvencionális lépéseket. Amikor a gyermeke először mondja neki, hogy ,,mama!'', csodát fog átélni, és ennek tudatában is lesz. Ha elmeséli vak gyermekének, milyen egy fa vagy a naplemente, olyannak fogja látni a teremtményeimet, amilyennek kevesen látják. Úgy látja majd a dolgokat, olyan tisztán, ahogy én látom. A tudatlanságot, a gonoszságot, az előítéleteket. És megengedem neki, hogy fölébük emelkedjen. Soha nem lesz majd egyedül. Minden napján, élete minden percében mellette leszek, mert az én munkámat fogja végezni, és ez olyan biztos, minthogy mellette állok.

- És ki legyen a védőszentje? - kérdezi az angyal, és tolla megáll a levegőben.

Az Úr elmosolyodik:

- Elég ha adunk neki egy tükröt...

2011. dec. 1. 10:31
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. sztem csak 1 van, én érzem sokszor a jelenlétét és tapasztaltam is már.érzem hogy ő az, szoktam érezni más jelenlétét is, de az övét a legtöbbször:)
2011. dec. 1. 10:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Van egy állandó őrangyalod, de emellett, ha a szükség megkívánja, több angyal is vigyáz rád. Ha nagyon rossz passzban vagy, akkor sok angyal van melletted. És mindig vigyáznak rád, nem csak, amikor kéred őket! :)
2011. dec. 1. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
és mi van az öngyilkosokkal, vagy akik balesetben hatlak meg? esetleg rákosokkal, egyéb halálos betegekkel? az ő őrangyalaik hol vannak?
2011. dec. 1. 12:39
 8/11 A kérdező kommentje:
az nem az őrangyal hibája hogy kinek mi van megírva.
2011. dec. 1. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
aha, persze..
2011. dec. 1. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem a dédim lett az őrangyalom. 6 éves voltam, mikor meghalt, épp karácsonykor. Anyukám azt mondta, hogy karácsonykor azok halnak meg, akiket nagyon szeretnek. A temetés után vártam valami levelet, vagy üzenetet, hogy rendben megérkezett a Mennyországba. Mivel nem kaptam ilyet, anyukámtól kérdeztem meg, hogy a tata odaért-e, és ugye angyal lett?! Mert mi más lehetne egy dédiből...?! :) Anyukám persze helyeselt, hogy igen, a tata biztosan angyal lett, úgyhogy megállapítottam, hogy most már az én őrangyalom, hisz én vagyok a legkisebb a családban, a többieknek már kell, hogy legyen angyalkájuk. Sose neveltek vallásos szemléletben, nem is vagyok megkeresztelve, ez egyfajta gyermeki naivság volt, nem igazán tudtam felfogni a halált, inkább egy nagy utazásnak könyveltem el egy messzi országba. Szerencsére a temetésre se vittek el, mert én nagyon szépnek képzeltem el. Az érdekes az, hogy több balesetem is volt már, a legdurvább 17 évesen: elütött egy autó és zúzódásokkal, agyrázkódásokkal megúsztam. Szóval néha tényleg elhiszem, hogy ő vigyáz rám. 25/N
2011. dec. 1. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!