Aki tényleg probál a "vonzás törvényének megfelelően"élni irna a tapasztalatairol, ill ha tényleg akart valamit az tényleg beteljesült?
Ez nem így működik.
Ha hiszel benne, ill. ha így élsz, akkor tudod mozgósítani a saját tartalékaidat. Nem vonzol be semmit - tehát semmiféle külső hatás nincs itt - hanem a saját lehetőségeidet használod ki jobban és ezért leszel átlagosan sikeresebb, vidámabb, stb.
Amúgy ezt placebohatásnak hívják.
Ez érdekes számomra is.
Régebben csak elképzeltem a dolgokat, hogy "de jó lenne..." és mind beteljesült.
Az egyetem nappalin, mellette találtam egy tök jó munkát, baráti kapcsolatok, stb...
Minden úgy alakult, ahogy terveztem, pedig semmit nem tettem, nem is koncentráltam rá, csak elábrándoztam róla.
Minden nagyon szép, és tökéletes volt, aztán jött egy balszerencse sorozat, és magam sem tudom miért, de minden tönkrement.
Beteg lettem, pajzsmirigy problémákkal, össze-vissza vizsgáltak, gyógyszereztek, meghíztam, tanulni sem tudtam rendesen, a munkámat is elvesztettem, a barátaim is hanyagolni kezdtek, mert már nem voltam sem sikeres, sem szép, sem csinos, a szüleim sem álltak mellettem, csak azt hajtogatták, hogy dolgozz, csináld, légy vidám, de nem ment, mert erőm végére jutottam.
Most kezdek kijönni ebből.
Álmomban nem gondoltam, hogy velem ez megtörténhet, hogy 1,5 év alatt így a padlóra kerülök.
Nem gondoltam arra, hogy szerencsétlen leszek, mégis megtörtént, tehát nem én vonzottam be.
És a jón sem meditáltam egyáltalán, mégis megtörtént.
Nem tudom, hogy mi irányítja a világot, de nem hiszem, hogy mindent mi vonzunk be.
Tudom, hogy ki fogok jönni a bajból, de ez az én erőm lesz, és nem a vonzás törvénye.
Úgyhogy szerintem a pozitív gondolkodás igaz és fontos, de a vonzás törvénye nem úgy működik, ahogy az le van írva.
Szerintem ez csak önbecsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!