Van itt olyan lány aki találkozgatna velem?
Figyelt kérdés
Olyan lányt keresek, aki már megvilágosodott, vagy voltak megvilágosodott pillanatai. Nehezen tudok közelíteni emberekhez, és ezért lenne jó valaki akivel tudok beszélgetni. Nekem volt már pár tiszta pillanatom, és kíváncsi vagyok milyen lehet egy hasonló emberrel lenni.
Külső nem számít.
Utazni nem nagyon tudok.
Jó lenne ha borsodi lennél.
F/21
2011. nov. 28. 14:00
11/14 anonim válasza:
vegyél egy borsodit'oszt csá :D
12/14 anonim válasza:
Azt mondod lányt keresel, de nem felszedni akarod. A kiírásod szerint férfi vagy. A férfi a férfival beszélgessen az élet dolgairól, a lányt meg szedje fel. A nők és férfiak agya másként működik. Ha homokos vagy, akkor nem szóltam, és nem is ítéllek el!
13/14 anonim válasza:
A kerdezonek :
Ez egy nagyszeru es oszinte kerdes/keres volt, sajnos nem talalt megertesre, mert me'g tul nagy a sotetseg az emberek agyaban es foleg sziveben...
14/14 anonim válasza:
Nem kellene az ilyen jo lelku (latszolag) embereket semmibe venni mert ok nem mernek vagy nem tudnak ismerkedni ezert mar jo ha elore tudja az ember hogy mirol fognak beszelgetni nehogy az kinos legyen
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!