Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt megtenni?

Hogyan tudnám ezt megtenni?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordul velem, hogy megálmodom azt, ami később történni fog velem, azonban nem emlékszem az álmaimra, csak amikor megtörténik velem, akkor érzem, hogy ez nem véletlen, ezt már láttam valahol. Hogy tudnám azt elérni, hogy emlékezzek az álmaimra?
2011. nov. 25. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
ez csak deja vu
2011. nov. 25. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:

1. válaszadó, és mi a déja vu? Azt nem tudnád megmondani :P

Én mindig emlékszem az álmaimra, ha nem, akkor nem álmodtam semmit, ebben biztos vagyok (max nem tudok összefüggően leírni mert ködös volt). Fontos, hogy kényelmesen aludj el. Én elalvás előtt mindig gondolkodom... nagyon sokat. Szerintem ettől is lehet, hogy nem "kapcsolom ki" az agyam hanem folyamatosan jár... így aktív lesz az alvó órákban is :3 Az álombeli visszajátszás pedig a "köd" miatt lehet, amit álmodban láttál. A déja vu-nek sok tudományos és okkult megközelítése is van =)

2011. nov. 25. 14:27
 3/10 A kérdező kommentje:
A deja vu szerintem nem jelentkezik naponta. Es emlekszem foszlanyokra, csak nem tudom osszerakni az egesz almot. Koszonom a valaszokat :)
2011. nov. 25. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
nem kell pontosan meghatározni, hiszen csak egy érzet. ennyi bőven elég. ha valóban megálmodná a kérdező, akkor az egész cselekmény beugrana neki
2011. nov. 25. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:

A deja vu a legelfogadottabb tudományos elmélet szerint az amikor a kép és vagy a hang késik az egyik érzékelőszervedből.

Ilyenkor az agyad lemásolja a többi 'nem hibás jelet' és a késő jelekkel együtt átteszi egy olyan időpontra amikor nem voltál tudatodnál. Pl:az alvás legmélyebb tudatlan, álom nélküli fázisába.

És ezzel megvan a tökéletes jövőbelátás illúziója.

2011. nov. 25. 16:47
 6/10 turak91 ***** válasza:
OK! De meg senki se valaszolt a valaszra..
2011. nov. 26. 00:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Álomnapló vezetésével, vagy ha REM szakaszban kelsz fel.
2011. nov. 26. 19:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Irtatok itt a deja vut. De a deja vu nem magyarazat arra, hogy elofordul velem az, hogy a beszelgetes elejen tudom, hogy mit fog nekem mondani a tarsalgopartner, pedig addig sosem beszelgettunk azokrol a temakrol... Es koszi a valaszokat.
2011. nov. 27. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács: Akkor ne tedd fel máshogy a kérdést.
2011. nov. 28. 00:52
 10/10 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni, szinte minden héten.Suliban főleg.Ez csak deja vu.nem tudom megfogalmazni, hogy mi az, de tudom.És gondolom Te is.Am az egyik oszttársamnak szinte mindennap deja vu-je van.;)
2011. dec. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!