Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A kutyák látják a szellemeket?

A kutyák látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
A kutyám soha nem ugat a lakásban, kivéve azt a két esetet amit leírok. Mindkétszer ugyanaz történt: nekiállt ugatni, majd leüllt mellém, és mereven bámult egy pontot. El nem mozdul mellőllem, csak néz egy pontot. Hangsúlyozom, a kutyám a lakásban ezeket leszámítva sosem ugat. Ha a lépcsőházban jönnek-mennek, zajonganak, akkor sem. Azt is észrevettem, ha én nem tudok aludni, forgolódok, akkor ő is mászkál a hálószoba ajtó előtt. Szerintetek láthat, érezhet ilyenkor valamit? Ha igen, akkor mit?
2011. nov. 24. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Grat azoknak akik azért pontoznak le, mert nem hiszik el azt amit nem akarnak elhinni. Régen nem akarták elhinni az evolúciót, létezik, régen nem akarták elhinni, hogy a nap körül kering a föld, fordítva hitték- beigazolódott, hogy nem így van, Régen a papok elnyomták a népeket, mondván minél hülyébb valaki annál befolyásólhatóbbak, erre kitalálták Istent. Ember még nem talált azokra bizonyítékat amit a valással ezotériával kapcsolatban akárki akármit mond, minden egyes álítás ami eldölt az a tudomány oldalára dölt el. A szellemekben való hit is csak addig lesz népszerű avgy elfogadott amíg ezt is bebizonyítják, hogy ilyen egyáltalán nem létezik, hogy ennek nincs realitás alapja, és lesznek ilyen depressziós, unatkozó, "én megváltom a világot, engem ide teremtett Isten", tudományban el nem fogadó, rendszert fel nem ismerő, 2 as vagy az alatti(esetleg volt)tanulók és/vagy papi elhivatású emberek, addig a misztikus dolgok megmaradnak a köztudatban, de ez is hülyeséggé fog válni mint az, hogy minden így volt ahogy most van, hogy ugyanilyen technológiai szinten, ugyanilyen értelmi szinten volt mindig az ember
2011. nov. 24. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Az en kutyam sem ugat sosem a lakasban es egy alkalommal mereven figyelt egy pontot,aztan elkezdett morogni a fejet lehajtotta es nezett elöre hatan felborzolodott a ször...brrrr..a hideg raz..ijesztö volt..
2011. nov. 25. 00:36
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
Ez bizony SZELLEM volt. Az állatok, kicsi gyerekek is láttják. Kis koromban én is láttam és nem kamu és nem beképzeltem
2011. dec. 11. 09:50
 14/14 anonim válasza:
33%
Ez érdekes mert azt vajon hogy tudják bizonyítani hogy látják vagy éppen azt hogy nem látják a szellemeket az állatok.ez furcsa..
2011. dec. 27. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!