A macskákat lehet hogy a földönkívüliek küldték kémkedni?
Ha jobban megnézzük, a szemük is olyan kis mandula alakú, akkor ott a pici orruk, meg a szájuk. Összességében még ki is lehetne nézni a pofijukból az idegenek "arcát".
Némelyik macska nem is úgy viselkedik mintha egy egyszerű kis cica lenne. Mintha érezné a gazdi összes érzését, és tudná hogy mi jár a fejében. Pici mancsukat rá rakják a gazdi kezére, mintha csak mondani akarnának valamit, néha pedig annyira furák. Jó, tudom, ez így elég bohóc kérdés, de talán van benne valami.
Nem olvastam végig a válaszokat, de felteszek pár egyszerű kérdést. A végén magad fogod megadni a választ.
1. Láttál már idegen lényt?
( azt mondod, hogy ki lehet venni az idegenek arcát. Ha nem láttál idegeneket, akkor ezt honnan szeded? A filmekben és társaiban általában torzított alakokról, vagy pl. manapság felnagyított rovarokról mintázzák őket) -> nem tudod milyen egy idegen lény, szóval nem hasonlít.
2. Honnan tudod, hogy mit érez egy macska?
( "mintha érezné a gazdi érzését" ) -> összeszoktak, ennyi.
Amúgy ha az első kérdésemre megfelelő választ adsz (amit adtam én is), akkor az már eleve kizárja az egészet.
Nálunk van egy ilyen kém.Néha kioson az erkélyre , ha kapcsolatot akar tartani az idegenekkel, akik küldték.Ilyenkor nézi az eget és makog valamit, sajnos, nem értem mit, mert titkos nyelven van.
Belelát az érzéseimbe, akkor jön oda hozzám, mikor látja, hogy nagy szükségem van a társaságára, meg ha melegedni akar, vagy szeretetre vágyik.
Néha finoman a bokámba harap.Gondolom olyankor nem sikerült megtudnia, amit akart..
A mienk egyébként a szatyrok környékén szokott leginkább kémkedni, mikor hazajövünk a boltból.
Amúgy a kínaiak arcvonásán is elgondolkoztál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!