Meditáció miatt kapcsolatba léphetnek velem szellemek, ártó szándékú entitások?
A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad
Bolond, azt hiszed én egy oldalról informálódok? Több okkult tapasztalat van a hátam mögött mint amennyi élettapasztalat mögötted.
"Fisz válasza:
Angyali lények hajlamosak belekontárkodni a fejlődésbe nehogy túl magas szintre jussunk és esetleg felemelkedjen az emberiség, de megfelelő (Démoni) védelemmel semmi baj nem történhet."
Bocs,de ezt én sem értem.Ha lehet magyarázd el kicsit mélyebben,kérlek.
A meditáció az emberi lélek fejlesztésének egyetlen útja (jógával kiegészítve). Minél erősebb, fejlettebb a lélek, annál nagyon okkult hatalommal rendelkezik az adott személy. Na mármost a puszta okkult tudást is nevezhetjük okkult hatalomnak, de ebbe ne menjünk bele.
Na de rátérek a lényegre:
Az angyali entitások foggal körömmel próbálják megakadályozni a lélek fejlődését (például a legnagyobb fegyverükben a bibliában szigorúan figyelmeztetnek hogy maradjon távol mindenki az okkulttól, a mágiától stb.). Velük ellentétben a Démonok az emberiség eredeti Istenei pont hogy nagyon is akarják hogy fejlődjünk hogy megtudjuk magunkat védeni a ránk törő entitásoktól. Az Istenek rendkívüli hajlandóságot is mutatnak a fejlődésünk segítésében.
Megbocsáss kedves Fisz!
Nem személyeskedek de milyen Istenek? milyen démonok? Mi van az angyalokkal?
Római katolikus eredetű bibliával példálózol és e mellet többistenhitről prédikálsz! Na Neeeee!
valóban az egyház tanítása óva int a rejtett erők vagyis "okkult" tanításaitól a szellemek és egyéb entitások utáni érdeklődéstől.
Ezért a keresztény hit erősen ellenzi a varászlást, boszorkányságot, aszt-ró jóslást és egyéb ezoterikus dolgok tanulását.
Ennek főbb történelmi oka, egyrészt mert veszélyes, másrészt mert mindig a keresztény valláson keresztül próbálták meggyőzni a hitetlenkedőket igazuk bizonyítására.
Ez benne van a bibliában, meg az le van írva a bibliában...
És meg megannyi más is le van írva, ami teljesen más értelmet ad a kiválasztott idézetnek.
Az a meditáció ami a köztudatban leginkább ismerté vált, a hindu és a keleti vallásokból terjedt el.
Egy Saolin szerzetes biztos telibe röhögne, ha én ezzel a dumával állnék elé, hogy angyali erők, gátolnak a meditációs fejlődésében.
Az általuk ismert meditációban szó sincs angyalok és démoni erőkről mivel nem ez a vallásuk alapköve.
Aztán lehet hogy én tudom rosszul!
A Démonok az ősi vallásokban emberek és Istenek között álló szellemek voltak, tehát nem keresztény eredetű szó.
A judeo-keresztény biblia pedig csak egy fegyver az ősi vallások elnyomására, egy műmonoteizmus, mert valójában többistenhit. Hülye lennék? Nézzük csak, szentlélek, a názáreti és a tömeggyilkos jehova. Nekem ez már 3 istennek tűnik. A biblia a valóság teljes kicsavarása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!