Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáció miatt kapcsolatba...

Meditáció miatt kapcsolatba léphetnek velem szellemek, ártó szándékú entitások?

Figyelt kérdés
Nem akarok szellemekkel kapcsolatot teremteni,csak meditálni szoktam a lelki békém fenntartása miatt.volt már spontán testelhagyásom,de tudatosan nem keresek semmilyen kapcsolatot a "túlvilágiakkal"
2011. nov. 18. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15:38 valamit nagyon, de nagyon rosszul csinaltal akkor.
2011. nov. 23. 17:11
 12/19 anonim ***** válasza:

A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad

Bolond, azt hiszed én egy oldalról informálódok? Több okkult tapasztalat van a hátam mögött mint amennyi élettapasztalat mögötted.

2011. nov. 23. 18:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy ti keveritek a szezont a fazonnal.

meditacio: [link]

okkultizmus: [link]

Ket kulon dolog.

2011. nov. 23. 19:19
 14/19 A kérdező kommentje:

"Fisz válasza:

Angyali lények hajlamosak belekontárkodni a fejlődésbe nehogy túl magas szintre jussunk és esetleg felemelkedjen az emberiség, de megfelelő (Démoni) védelemmel semmi baj nem történhet."

Bocs,de ezt én sem értem.Ha lehet magyarázd el kicsit mélyebben,kérlek.

2011. nov. 23. 20:43
 15/19 anonim ***** válasza:
22%

A meditáció az emberi lélek fejlesztésének egyetlen útja (jógával kiegészítve). Minél erősebb, fejlettebb a lélek, annál nagyon okkult hatalommal rendelkezik az adott személy. Na mármost a puszta okkult tudást is nevezhetjük okkult hatalomnak, de ebbe ne menjünk bele.

Na de rátérek a lényegre:

Az angyali entitások foggal körömmel próbálják megakadályozni a lélek fejlődését (például a legnagyobb fegyverükben a bibliában szigorúan figyelmeztetnek hogy maradjon távol mindenki az okkulttól, a mágiától stb.). Velük ellentétben a Démonok az emberiség eredeti Istenei pont hogy nagyon is akarják hogy fejlődjünk hogy megtudjuk magunkat védeni a ránk törő entitásoktól. Az Istenek rendkívüli hajlandóságot is mutatnak a fejlődésünk segítésében.

2011. nov. 24. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsáss kedves Fisz!

Nem személyeskedek de milyen Istenek? milyen démonok? Mi van az angyalokkal?

Római katolikus eredetű bibliával példálózol és e mellet többistenhitről prédikálsz! Na Neeeee!

valóban az egyház tanítása óva int a rejtett erők vagyis "okkult" tanításaitól a szellemek és egyéb entitások utáni érdeklődéstől.

Ezért a keresztény hit erősen ellenzi a varászlást, boszorkányságot, aszt-ró jóslást és egyéb ezoterikus dolgok tanulását.

Ennek főbb történelmi oka, egyrészt mert veszélyes, másrészt mert mindig a keresztény valláson keresztül próbálták meggyőzni a hitetlenkedőket igazuk bizonyítására.

Ez benne van a bibliában, meg az le van írva a bibliában...

És meg megannyi más is le van írva, ami teljesen más értelmet ad a kiválasztott idézetnek.

Az a meditáció ami a köztudatban leginkább ismerté vált, a hindu és a keleti vallásokból terjedt el.

Egy Saolin szerzetes biztos telibe röhögne, ha én ezzel a dumával állnék elé, hogy angyali erők, gátolnak a meditációs fejlődésében.

Az általuk ismert meditációban szó sincs angyalok és démoni erőkről mivel nem ez a vallásuk alapköve.

Aztán lehet hogy én tudom rosszul!

2011. nov. 24. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:

A Démonok az ősi vallásokban emberek és Istenek között álló szellemek voltak, tehát nem keresztény eredetű szó.

A judeo-keresztény biblia pedig csak egy fegyver az ősi vallások elnyomására, egy műmonoteizmus, mert valójában többistenhit. Hülye lennék? Nézzük csak, szentlélek, a názáreti és a tömeggyilkos jehova. Nekem ez már 3 istennek tűnik. A biblia a valóság teljes kicsavarása.

2011. nov. 25. 21:02
 18/19 anonim válasza:
igen
2012. máj. 3. 17:45
 19/19 Pali1977 ***** válasza:
Természetesen nem vonzod be, hacsak nem ez a szándékod :) egyébként több fajta meditáció létezik. Többnyire a célja az ellazulás. Van hogy keverik a koncentrációval. De a lényeg a lényeg, teljesen biztonságos, és nyugodtan csinálhatod.
2014. júl. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!