Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012-ben fog történni: ezoteri...

2012-ben fog történni: ezoterikus elméletek 2012-ről. Mondanátok ilyeneket? Valami spirituális felemelkedés, világvége és invázió amiről tudok, de van még valamilyen más elmélet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sok minden van, és elég sok mindent összeolvastam én is róla. Az a helyzet, hogy többféle jóslat ée előrejelzés van, és minden összecseng. (pl. Pólusváltás, maja naptár, de a kérdésed alapján már biztosan tudsz ezt-azt.

Na most a maják szerint mindez hülyeség. Csak az biztos, hogy a közeljövőben lesz valami hatalmas változás, új ciklus kezdődik. De hogy pontosan mikor és mi fog történni, azt senki sem tudja, csak az Isten. Az is biztosnak tánik, hogy most már a változások közepén tartunk, 2012-es lendíthet rajta, fordulópontot jelenthet.

Mivel vannak ilyen barátaim, elmentem egy numerológushoz és egy kínai asztrológushoz, szerintük mi lesz 2012-ben.

Nagyon érdekes volt, mert egymástól függetlenül, más-más logikára felépítve mindketten ugyanazt mondták: 2012-ben szerintük nem lesz világvége. De lesz valami nagy változás. Nehéz lesz, de végül pozitív fordulatra számíthatunk.

Az év első felében sok embert fognak elbocsátani a munkahelyükről. Ez zavargásokhoz, tüntetésekhez vezet.

Ez az év a civil szervezetek éve lehet: össze fognak fogni a hatalom ellen. És sikeresek lehetnek.

Ebben az évben minden összeomlik, ami már különben sem működik. A numerológius azt mondta, akár új országhatárok is kialakulhatnak!

Aki kínai asztrológiával foglalkozott, optimistább volt: 2012 a Sárkány éve, ami az évkör legpozitívabb, legenergikusabb, szóval legjobb éve, sok-sok új lehetőséggel. A numerológus óvatosabb volt: igaz, ebben az évben letörnek a korlátok - szabadabbak leszünk, de ez erkölcsi romlást is jelent. És elképzelhető, hogy nagy szenvedéllyel megyünk majd a falnak.

2011. dec. 16. 14:20
 12/12 guri98 válasza:

A Maják naptára nem azt mutatja,hogy mikor lesz vége a Világnak,csak akkor ér véget a naptár.

De ha azt is mutatná,akkor is,nekem ne mondja már meg egy olyan nép,aki még a saját halálát sem tudta megakadájozni,hogy mikor lesz vége a Világnak!:)

2012. máj. 19. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!